Blog

Meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe!

december 01

A Spirituális NLP kézikönyve

Könyvajánlók - Az NLP azt tanulmányozza, hogyan rendszerezzük szubjektív tapasztalatainkat, miként gondolkodunk értékeinkről, mi módon hozzuk létre érzelmi állapotainkat.
bővebben
november 29

Beavatás és Spirituális megvalósítás

Könyvajánlók - René Guénon (1886-1951) az egyetemességében vett spirituális és metafizikai Tradíció restaurációjának, valamint a világnézetfeletti tradicionális létszemlélet megalapozásának legkiemelked?bb és legmeghatározóbb jelent?ség? alakja, életmévével valódi és univerzális távlatokat nyitott meg a modern világ egyre súlyosabb válságában még eszmélni képes jelenkori ember számára.
bővebben
november 28

A spirituális teljesség felé

Írásaim - 1968-ban született Bonyhádon. Tanulmányait a Színház- és Filmm?vészeti Egyetem filmelmélet szakán végezte. Jelenleg ugyanott harmadéves hallgató a DLA doktori programon. Filmes tárgyú írásai a Szellemképben, a Kritikában és az Iskolakultúrában jelentek meg.
bővebben
november 27

Idézet Maharishi Mahesh Yogi-tól

Idézetek - Nem emberi lények vagyunk, akik spirituális élményeken megyünk keresztül, hanem spirituális lények, akik az emberi létezés élményén haladnak át.
bővebben
november 26

Spirituális tudományokról - Ónody János

Írásaim - Az emberiség 20. századát a forradalmian új felfedezések, a kiemelked? természettudományos eredmények jellemezték. Feljutottunk a Holdra. Tudományos m?holdak figyelik a távoli égitesteket.
bővebben
november 24

Dr Papp Lajos Döbbenet

Írásaim - Döbbenet... (az ember szellem, nem csak test...) - Idézet Papp Lajos szívsebész professzor előadásából.] ( No végre , hogy már az orvosok is ...! ) Dr. Papp Lajos szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem tanára, valamint PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika igazgatója.
bővebben
november 23

Sérelmek

Általános - Reaktivitás és Sérelmek Részlet: Eckhart Tolle Új Föld 64-65 oldalak A hosszantartó megbántódást sértettségnek nevezik. Sérelmet hordozni azt jelenti : tartósan valami „ellen" lenni.
bővebben
november 21

Tükör törvényei

Általános - TÜKÖR TÖRVÉNYEI 1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb. AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok - bennem van. 2.
bővebben
november 11

A fény ereje

Általános - A FÉNY EREJE Ez lehet az, amit árnyék bokszolásnák nevezünk: "A gonosz/a rossz (a közömbösség) olyan, mint egy árnyék - nincs valódi, saját megjelenése/lényege, egyszerűen csak a fény hiánya.
bővebben
november 03

IMA ÖNMAGUNKÉRT

Általános - IMA MAGYARORSZÁGÉRT KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK! SEGÍTENI SZERETNÉTEK MAGATOKON ÉS AZ ORSZÁGON, DE AZT HISZITEK TEHETETLENEK VAGYTOK? EZ NEM ÍGY VAN! A GONDOLATAINK TEREMTŐ ERŐVEL RENDELKEZNEK. CSAK EGY A BÖKKENŐ
bővebben
október 09

Anygyaki jövendölés Októberre

Általános - Angyali jövendölés októberre! Az égi segítők szerelem, munka, egészség és anyagiak terén nyújtanak napi iránymutatást, ami mindannyiunk számára nagy segítséget jelent. Ismerd meg üzenetüket! Szerelem Az angyalok akkor is figyelnek Rád, ha nem beszélsz hozzájuk.
bővebben
október 02

Popper Péter: Életvezetési tanácsai

Általános - Popper Péter: Az életvezetésről „AKIBEN ZŰRZAVAR VAN, ZŰRZAVART HOZ LÉTRE KÖRNYEZETÉBEN. AKIBEN REND VAN, RENDET TEREMT MAGA KÖRÜL" A gyermek még főleg reaktív lény. Viselkedése válasz arra, ahogy a környezet viselkedik vele szemben. A felnőtt ember megszerezte a valódi aktivitás lehetőségét, formálni képes környezetét.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting