Blog

Meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe!

október 02

Merj Álmodni!

Általános - Álmodj az életeddel! Képzeld el, hogy egy nagy varázsló minden kívánságodat teljesíti! De csak a jövőben! A Múlthoz nincs varázsereje. Mit kívánnál? Most gondold át. Ha versenyre kelnél a varázslóval, te mennyit tudnál elérni a saját céljaidból?
bővebben
október 02

Anyaság

Általános - Mielõtt Anya lettem Mielõtt Anya lettem Fõzhettem magamnak meleg ételt. Ruháim nem voltak pecsétesek. Nyugodtan telefonálhattam. Mielõtt Anya lettem, Addig aludtam amíg akartam És nem izgultam milyen késõn fekszem le.
bővebben
szeptember 17

Mese az üvegablakról és a FÉNYről

Írásaim - Mese az üvegablakról és a Fényről Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesebeli ország, ahol olyan magasra nőttek a hegyek, hogy csúcsaik már az égbe nyúltak. Az egyik hegyen volt egy fennsík.
bővebben
április 22

Miért vagyunk itt

Írásaim - Miért vagyunk itt. Első beszélgetés arról, hogy miért is vagytok itt Írta: St. Germain 2008. június 21. szombat, 12:15 Amikor leszülettél erre a Földre, akkor ezt egy előzetes szándék alapján tetted, egy olyan szándék alapján, ami a te saját szuverén döntésed volt.
bővebben
november 08

Meggyógyulhatsz

Írásaim - MEGGYÓGYULHATSZ Tested számára természetes az egészség írta: AVonzasTorvenye.hu, 2008-08-23, 13:55:30 Minden fájdalom és minden betegség azt jelzi, hogy ellenállás van benned. Nem akarod elfogadni a helyzetedet, vagy nem találod a módját annak, hogyan férhetnél hozzá a pozitívabb gondolatokhoz.
bővebben
április 24

Szent Teréz Imája

Általános - Szent Teréz imája: Hozzon a mai nap belsõ békét a számodra. Bízz Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy ahol lenned kell.
bővebben
április 23

Pio Atya

Általános - Pio Atya "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni.
bővebben
április 22

A Dalai Láma üzenete a Magyaroknak

Írásaim - A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz: " Magyarok! Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak.
bővebben
április 22

A nepáli papok

Általános - nepáli papok: 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."
bővebben
november 05

Álmomban látogatóban jártam Istennél

Írásaim - Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje. Az Úr elmosolyodott és így válaszolt:- Az én időm végtelen, mindenre jut belőle. Mire vagy kíváncsi?
bővebben
október 05

Idézetek a Szeretetről

Általános - "A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik..." (Bibliai idézet Pál 1. Levele a Korintusiakhoz 13, 4-8.)
bővebben
október 03

Szepes Mária gondolatai

Általános - "Ha egy embert megmentesz, vagy átsegítesz a bajon, egy világot mentettél meg. A sorsod sokkal inkább a te felelősséged, mint amennyire kényelmes volna.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting