Kérdezéstechnika és SVT Marketing

Aki másokkal szeretne dolgozni, azok számára javasolt a kurzus elvégzése. A sikeres ügyfélmunkához marketingismeretek is szükségesek annak, aki saját SVT vállalkozást szeretne felépíteni.

A kérdezéstechnika és SVT Marketing kurzust azoknak ajánlom, akik szeretnének az SVT-vel, önmagukon kívül, másokkal is dolgozni.

Itt megtanuljuk az SVT nyelvezetét használni és helyesen kérdezni, amivel feltárhatjuk a valódi problémákat és okokat, mert amire kérdezünk, arra kapjuk a választ!

Különböző témákra, különböző kérdéspaneleket állítottam egyénileg össze, amit a teljes munkám - 22 éves tapasztalatom alapján dolgoztam ki. Ezeket adom át a kurzuson, melyek mellé helyzetgyakorlatokat is használunk azért, hogy a kliensekkel való munka a későbbiekben gördülékenyen menjen.

Mire számíthatsz , ha eljössz?

  • Mire jók a kérdések? - Kérdéstípusok és a bennük rejlő esélyek
  • Hogyan készülj fel okos kérdésekkel - Tanulj meg kérdezni!
  • Hibák, amelyeket elkövetünk a kérdezésnél - Hogyan kerülheted el őket?
  • Amiről nem illik kérdezni - Tabuk a kérdezéstechnikában
  • Aki kérdez, az mindig irányít - és akit kérdeznek?
  • Hasznos ötletek és tanácsok kezdőknek és haladóknak.

"Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!"

Senki sem születik úgy, hogy ismeri az SVT nyelvezetét és lényegretörően, pontosan tud rákérdezni a probléma okára. Az a jó hírem, hogy ez tanulható és begyakorolható! Csak úgy, mint az ügyfelekkel való munka stílusa, formája és módszere is elsajátítható.

Aki másokkal szeretne dolgozni, azok számára javasolt a sok gyakorlás, mert nem elég az ösztöneinkre hallgatni. Ez is egy szakma, és tanulható. A sikeres ügyfélmunkához marketingismeretek is szükségesek annak, aki saját SVT vállalkozást szeretne felépíteni.

 

x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting