Rendszerfelállítás

Az SVT-s rendszer- és családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Egy egészen más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra, önmagunkra. " Fecseg a felszín, és hallgat a mély. "

Az SVT-s rendszer- és családállítás egy adott család " morfogenetikus energiamezejében " történő rendeződés, pozitív újraprogramozás.

A mezőbe tartozik a tanácsadást kérő személy, az ősei, a korábbi és a jelenlegi kapcsolatrendszerei. A családállítás elnevezés azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor időközönként újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul. A rendszerállítással a formák könnyen felismerhetővé válnak, majd az SVT-technikával pozitvan újprogramozhatjuk azokat. 


Az SVT-s rendszer- és családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Egy egészen más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra, önmagunkra. Vannak helyzetek mindannyiunk életében, amikor összecsapnak a fejünk fölött a hullámok és úgy érezzük, ebből a helyzetből nincs kiút. Nem látjuk a megoldásokat, el vagyunk veszve.

Ugye ismerős a helyzet és az érzés?

Ennek oka, hogy a problémák felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Valójában lent a mélyben zajlanak a folyamatok, amelyek a problémák okai. 

Fecseg a felszín, és hallgat a mély.

Lélekcsaládunkhoz tartoznak nemcsak a vér szerinti rokonaink, hanem mindenki, akivel valaha lelki kapcsolatba kerültünk.

Mindenki sorsa hat a mi sorsunkra is, mert EGYEK vagyunk. 

A SVT-s rendszer és családállítás ezt a rálátást mutatja meg. A gyökereknél kezdi, hogy a RENDSZER új alapokra kerüljön és MŰKÖDNI tudjon az univerzális törvények alapján, kialakítva az ÚJ RENDET.

Veszteségeinket mindig fájdalommal éljük meg, de átalakíthatjuk őket, és sorfordító megoldásokra juthatunk. Feltétlenül ajánlom a módszer alkalmazását kritikus élethelyzetekben, döntést igénylő helyzetek előtt.

A résztvevők lesznek a szereplők, ők jelenítik meg az életedben lévő élethelyzeteket, személyeket. 

A kérdéseidre választ kaphatsz, és felszabadultan távozhatsz. Ebben egyéb technikákat használok (SVT, kineziológia, Recall Healing, Mauri és egyéb esszenciák), hogy AHA élményekkel térj haza.

Réka így ír az élményeiről:

"...Több alkalommal voltam családállításon is, Éva saját módszert fejlesztett ki, ami kiválóan működik. Döbbenet, ahogy a távolban lévő személyek karaktere, testbeszéde, stílusa is megjelent állításokon. Ha nem vagyok ott, nem hiszem el.

Ezt át kell élni.

Lelkileg nagyon megérinti az embert, ilyenkor mindenkinek vannak nehéz pillanatai, de nagyon felszabadító. Az sem véletlen, hogy egy-egy alkalommal kik jönnek össze, kikkel dolgozunk együtt. Előfordult, hogy mindenkinek szinte ugyanaz volt az alapkonfliktusa az életében. Az állítások utáni időszakban valóban megfigyelhető minőségi változás az emberi kapcsolatokban, konkrétan” karmákat” lehet letenni."

Nagy szeretettel várlak, ha csak kíváncsi vagy, és szeretnéd megismerni ezt az új módszert, és akkor is, ha nagyon konkrét témával érkezel.

Csoportos és egyéni állításban is lehetőség nyílik részt venni. Ha mások állításában szeretnél részt venni és csatlakozni az állításhoz, vagy betekintést nyerni a módszerbe, szeretettel várlak SEGITŐKÉNT.

Egész napos  SVT-s Rendszer és Családállítás díja állítóknak 25 000 Ft, segítőknek 10 000 Ft.

Exluzív egyéni rendszer- és családállítást is tartok, ilyenkor a szereplőkről Te gondoskodsz. Ebben az esetben csak a Te problémádat állítjuk fel, nem lesznek idegenek jelen és Te válogatod meg azt is, hogy kivel kívánod végigvinni a megoldáshoz vezető utat. Ebben az esetben az óradíjam: 25 000 Ft.


 

x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting