SVT

Az SVT egy szelíd lelki, spirituális, energetikai módszer. Rendkívül hatékony technika ahhoz, hogy belső vezetőd segítségével irányítsd az életed, felismerd a problémáid valós okát, megfogalmazd és megtaláld a megoldást.

Mi az az SVT?

Az SVT arra szolgál, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és azt megoldjuk.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk ahhoz, hogy az életünket gátló negatív programokat:

 1. beazonosítsuk, majd
 2. megtisztítsuk Felső Én (a tudatfelettes) segítségével.

A Felső Én megtisztítja a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből (lélekfeljegyzésekből), és a tudatalattiból.

Végleges és tartós változást azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén  tiszta szándékból szeretné a változást, és mindent meg is tesz ennek érdekében. Csupán az SVT módszere önmagában általában nem elég az életminőség javításához.

Az SVT technika abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.

 Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget, fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

Hogyan működik a gyakorlatban?

A képesített tanácsadó egy inga, speciális táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatával találja meg, mint egy profi nyomozó a blokkoló energiákat, és azokat segít átalakítani. Az ideomotoros (reflexszerű) választ Felső Én adja (aki egy magas tudatosságú Lények egy csoportja, valójában egy Kollektív Tudat) a mi belső Bölcsességünk.

A Spirituális Választechnika alkalmazása röviden:

A Lélekkel és a tudatalatti elmével dolgozik a "páciens" aktív közreműködésével, ami teljesen fájdalommentes.

 1. Egy képzett tanácsadó beazonosítja az előző életek energiáit, a Lélek negatív programozásait és a tudatalatti elmében tárolódó "kártékony" programokat.
 2. A Felső Énnel való kapcsolattal hozzáférhetünk az Akasha (lélekkrónika, a lélek összes tapasztalatát tartalmazó adatbázis, "A könyv") feljegyzéseihez.
 3. Kitisztíttatjuk általa a múltra, jelenre és jövőre vonatkozó diszharmonikus bevésődéseket. 
 4. Ezután felülírjuk ezeket pozitív eszmékkel, mintákkal.
 5. Ha megértjük életünk történéseinek okát,  "AHA-élményben" lehet részünk, amely rendkívül felszabadító érzés.

Az eljárás után – ami történhet személyes vagy online "ülések" formájában is – a legtöbben szinte azonnal jelentős megkönnyebbülést éreznek. A lélek gyógyulása fizikai, mentális és érzelmi szinten látható változásokat hozhat kortól függetlenül.

Természetesen csak abban az esetben, ha szabad akaratunk révén beépítésre kerül az életünkben a megbocsátás, és változtatunk a megszokott reagálásunkon. Erről mindenki Önmaga dönt.

A kitisztított programokat nem tudjuk visszaépíteni, de a negatív energiához való ragaszkodással építhetünk újakat.

Mire NEM való az SVT?

 1. kiváncsiskodásra
 2. médiumitásra
 3. a jövő kutatására
 4. diagnosztizálásra
 5. betegségek kezelésére
 6. pszihológiai kiértékelésre,kezelésre
 7. diagnózis felállítására.

Mi az a tudatalatti elme, miért ezzel dolgozunk?


A tudatalatti elme bámulatos eszköz.

Olyan, mint egy „óriási számítógép".  A tudatalatti elménket a tudatos elme programozza a test 5 érzékelő mechanizmusán keresztül, valamint a gondolatok által minden pillanatban. Ez egy „tárhely” az agyunkban, amely eltárolja életünk valamennyi örömteli és fájdalmas eseményét ─ a múltbélieket is ─, amelyek kivetülnek a jelen életünkre, és hatással vannak ránk, így pozitív vagy negatív irányba képesek befolyásolni azt. Ezek az események néha mentális, érzelmi, pszihológiai, fizikai és spirituális (szellemi) síkon okozhatnak problémákat.

Az SVT  módszer a  hipnózistól eltérően a probléma gyökerét úgy találja meg és oldja fel, hogy közben az egyén nem éli át újra ugyanazt a fájdalmat, amit a múltban átélt.

Az SVT nem a múltban kotorászik, ám ha a jelen életünket akadályozó hatások gyökere a múltban van, akkor onnan távolítja el azt "gyökerestül".

A módszer kidolgozója, Robert E. Detzler 27 éven keresztül fejlesztette ezt a módszert. Eredetileg lelkész volt, majd sikeres író, tanár, lelki tanácsadó, aki különböző tanulmányaival és különleges módszerével – amit SVT-nek nevezett el – sokakat segített gyógyuláshoz, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb élethez.

1985 óta sokat fejlődött az SVT rendszer, és mai eszköztára lényeges elemekkel bővült, ezalatt alapelve változatlan maradt. Ezt bizonyítja az is, hogy szervezetünk a Spiritualis Response Egyesület (SRA) non-profit alapítvány.

Jövőképünk: az SVT új perspektívákat tárjon elénk az életünk megélésével és a teljes potenciálunk megvalósításával kapcsolatban.

Értékünk az, hogy elfogadjuk mindenki spirituális természetét és az együttérzés, támogatás, tisztelet, integritás, szabadság és jólét értékei vezérelnek minden szinten bennünket.

Filozófiánk egyszerű: SVT és SPU tanfolyamok és szolgáltatások szervezésével hozzájárulunk  a Földön egy jobb közösséghez azért, hogy azt inspiráljuk.

A tanfolyamok és a szolgáltatások non-diszkriminativ jellegűek, minden embert egyedi spirituális lényként tisztelünk.

A Tanfolyamok azt a célt szolgálják, hogy megtanítsanak a módszerrel dolgozni alap és haladó szinten bárkit, aki erre késztetést érez. Olyan eszközt kap a kezébe minden tanuló, amivel önmaga tud  változtatni rossz szokásain, beidegződésein, hitrendszerén.

Részletesebb útbaigazítást a "Tanfolyamok" részben olvashatsz.

Érdemes SVT-t tanulni,

 • mert szeretnéd meghallani, szorosabbra fűzni kapcsolatodat Belső Vezetőddel
 • "ha életedet a boldogabban, teljesebben, egészségesebben szeretnéd élni, akkor feltétlenül érdemes megkeresni egy felkészült, számodra szimpatikus SVT tanácsadót és a tanácsát kérni." (C.É.)
 • "mert közvetlenül érezhető egy SVT tisztítás alatt és után a belső vezettetésünk segítsége, bölcsessége, rálátása az ügyeink valós okára. Ennek az élménynek a következtében nagy felismeréseket tehetünk, és gyakorta azonnali pozitív energia-változás tapasztalható meg, ami megkönnyebbülést okoz." (C.É.)
 • "mert életminőség javulást idéz elő, és új életszemlélet kialakítását teszi lehetővé a résztvevő számára, bármilyen ügy kapcsán.  Egy AHA-élmény sokszor többet ér, mint bármi más. (M.M.)
 • mert az első SVT tanácsadás még a szkeptikusok számára is bizonyítja és tudatosítja, hogy az életünkben valóban valami magasabbrendű érvényesül: a Lélek tervei és a spirituális alapelvek."(N.R)
 • "mert az SVT módszerével nemcsak többet tudhatunk meg önmagunkról, hanem életvezetésünket is könnyedebben formálhatjuk mindannyiunk legfőbb javára, a szeretetet és a megbocsátást tartva szem előtt. Sőt, akár kisebb-nagyobb csodákat is megélhetünk, főleg, ha nyitott szívvel figyeljük őket." (N.R)
 • mert amikor sok ember jobb állapotba kerül, az hatással van az egész emberiségre. A mennyiségi változás átcsap minőségi változásba: ezáltal mindannyiunk életminősége megváltozhat.

 Az SVT tanácsadás díja (változatlan személyes és online részvétel mellett):

 • 20.000 Ft +0 ÁFA/óra 
 • tördelt időben is igénybe lehet venni a tanácsadást
 • a tanácsadás online munka esetén a tanácsadási díj előre utalása után lehetséges.

 "Amit rólam mondtak" rovatban olvashatsz néhány élménybeszámolót, köztük ezt is: 

"A lélek területe mindenki számára a legérzékenyebb, és a legfájóbb pont tud lenni, de aki Évához fordul profizmust, empátiát tapasztal és egy érezhető, azonnali segítséget, oldást kap, nagyon felkészült és hiteles szakértő-segítő." Réka

"Évi ott van a háttérben, mindig számíthatok a segítségére, a szeretetteljes, türelmes emberségére, széles körű szakmai tapasztalatára, és biztos lehetek abban, hogy kézen fogva segít tovább lépni a szabadság ösvényén." Marcsi

Várlak Téged is, ha szeretnéd megtalálni az utadat, azon elindulni és járni.

 

Spirituális Újjáépítés

Speciális korrekciós módszer, amely a Test-Lélek-Szellem egységét hozza harmóniába. A fő hangsúly a testen van.

Mi is az az SVT?

Az SVT egy szellemi-lelki, tanácsadó és energiagyógyászati módszer.

Rendszerfelállítás

Az SVT-s rendszer- és családállítás egy adott család "szellemi mezejében" történő rendeződés, pozitív újraprogramozás.

SVT tapasztalatok

"Segít kibontani a bennem rejlő erőt, aminek a neve Szeretet."
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás