Kurzusok

Vedd kezedbe a Sorsod irányítását, és szabadulj meg a Téged akadályozó korlátoktól. Segíts magadon és Isten is megsegít!

Felgyorsult világban élünk, mindent azonnal és készen akarunk megkapni. A sok mindenen kívül, aminek a hajszolásába nagy energiákat fektetünk, saját lelki békénk megtalálásával, az önismeret megszerzésével, a saját szellemiségünk megismerésével és kiaknázásával kapcsolatban is a gyors megoldásokat keressük. Ez azonban nem működik így...

Önmagunk megtalálására van szükség; ehhez az időre, és annál nagyobb elkötelezettségre is szükség van. Szükséges felismerni, ezután szembenézni a bennünket működtető érzelmekkel, gyengeségeinkkel és korlátainkkal.

Önismeretre van leginkább szükségünk, fejleszteni a szellemiségünket, azaz a spiritualitásunkat. Ez, az oly divatos szóhasználat manapság: trendinek lenni abban is, hogy spirituálisak vagyunk.

De vajon ténylegesen tudja mindenki azt, hogy ez pontosan mit jelent?

Ha tudjuk ennek fontosságát és jelentőségét, valódi jelentését, hajlandóak vagyunk önfejlesztő kurzusokra beiratkozni? Van bennünk hajlandóság, alázat a fejlődés, gyakorlás iránt, önmagunk átformálására? Hajlandóak vagyunk nemcsak utat keresni, hanem azon járni - elesni és újra felkelni, útra indulni újra és újra?

Amennyiben célod a spirituális fejlődés, útkereső és úton járó vagy, szeretnéd megismerni a Téged és a világot mozgató erőket, és megoldást keresel életed problémáira, Neked ajánlom a képzéseimet.

Ismersz-e olyan "Sorsfordító" módszert, amit

 • magadon, és még
 • másokon is alkalmazhatsz
 • gyors eszköz lehet ez a kezedben és
 • online is tökéletesen elsajátítható, működtethető?

Én igen! Ezért minden nap hálás vagyok!

Az SVT-ről beszélek.

"Hétköznapi csoda"

Az SVT technikája valójában egy nagytakarítás, csak éppen belül: ez ad lehetőséget arra, hogy átrendezzük a legmélyebb szinten is gondolatainkat, hiedelmeinket és elveinket. Az SVT ugyan nem csodaszer és nem varázslat, minden misztikuma ellenére a hatása mégis kifejezetten a hétköznapi életet könnyíti meg.

Az SVT-t alkalmazó kiváló útravalót kaphat mindenfajta

 • döntési helyzetben, fejtörést okozó dilemmáknál,
 • amikor értelem és érzelem összevész;
 • visszatérő problémáknál,
 • az élet egy-egy területén való elakadásoknál,
 • furcsa pszichoszomatikus tüneteknél.

Mindemellett bárkinek szüksége lehet időnként egy lelkifürdőre, ahogy a testünknek is, vagy egy mély találkozásra a Belső Vezetőnkkel/Felső Énünkkel ahhoz, hogy a Szeretet csatornájaként hozzá forduljunk útmutatásért.

Ehhez gyakorlás szükséges. Erről szólnak az Alapszintű (I.) a Haladó szintű ( II.)  és Áttekintés (III.) SVT kurzusok.

A Spirituális Újjáépítéssel a testből is "kitakarítjuk" (egy összetett, sokrétű, de szelíd technikával) a bennünket ért és örökölt traumák lenyomatait.

Ábrák szimbólumok rezgése hatása, valamint Speciális Kérdezéstechnika kurzuson feltárjuk a korlátozó tényezőket Testből, Elméből és a Lélekből.

A kurzusok egymás után épülnek fel, a sorrendűség is fontos.

Ezt a sorrendet javaslom, ha képzett SVT Tanácsadással szeretnél foglalkozni, de ha csak önmagad és környezeted életét szeretnéd javítani, akkor is ez legyen a kurzusok irányadó sorozata:

Alapszintű, Haladó szintű, Ábrák szimbólumok rezgése hatása, Kérdezéstechnika (I), SPU, Áttekintés, Kérdezéstechnika (II)-SVT Marketing kurzusok.

 


Az SVT módszer kidolgozója Robert E. Detzler, aki 27 éven keresztül fejlesztette ezt a módszert. Eredetileg lelkész volt, majd sikeres író, tanár, lelki tanácsadó, aki a pszichiátriai és egyéb tanulmányaival, valamint különleges módszerével (amit SVT-nek nevezett el) sokakat segített harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb élethez.

1985 óta sokat fejlődött ez a rendszer, és mai eszköztára lényeges elemekkel bővült, de alapelve változatlan.

Filozófiánk egyszerű: SVT és SPU kurzusok és szolgáltatások szervezésével hozzájárulunk  a Földön egy jobb közösséghez azért, hogy azt inspiráljuk.

Az SVT kurzusokon meghagyjuk és tiszteljük mindenki individuális, spirituális természetét, nem diszkriminálunk senkit. 

Az együttérzés, támogatás, tisztelet, integritás, szabadság és jólét értékei vezérelnek bennünket.

2005. óta a Spiritual Response Egyesület képesített trénereként több, mint fél ezer embernek tanítottam meg az SVT-t, ami a Szeretet csatornája. 2016-ban az SRA elismert hosszútávú SVT trénernek. 10 országban vannak tanítványaim, több közülük már tréner képesítést is szerzett.

Személyesen, online, és egyre gyakrabban vegyesen tartok kurzusokat.

Aki online csatlakozik a személyesen zajló kurzusra, ugyanolyan hatékonysággal tud részt venni, és konferenciabeszélgetés formájában beszélni, gyakorolni minden résztvevővel, ahogy velem. Olyan, mint ha egy légtérben lennénk.

Számos előnye van, ha online veszel részt a kurzuson, mert 

 • külföldön élsz, vagy messze Budapesttől
 • bármilyen problémád (pl utazási fóbia, vagy közlekedési nehézség)
 • gondod van a csoportba történő beilleszkedéssel, kitárulkozással
 • saját otthonodban tudsz csak figyelni, dolgozni
 • kisgyermeked van és szeretnél a közelében maradni
 • pénzt akarsz spórolni (pl utazási, szállási és egyéb költségek)
 • szeretsz online képzéseken részt venni, mert Neked így kényelmes.


  Brigi így ír erről…..

  "Ajánlom, hogy bátran vegyék igénybe ebben a modern, de rendkívül praktikus formában az online konzultációt és tanulást is. Én így tanultam meg az SVT-t, de előtte többször is dolgoztunk Skype-n keresztül. Nagy segítséget kaptam Évitől, remekül működött anélkül, hogy ide kellett volna utaznom. Más országban élek ugyanis, és az 5 gyermekem mellett ez megoldhatatlan lett volna. Óriási tudása van ,végtelenül türelmes és kedves mindenkivel."

   

  Magánkurzus formájában is elsajáthatod az SVT technikát:

  Zsófi élménye…

  " Magántanulóként, Skype-n keresztül kezdtük el a tanulást. Így jobb volt számomra minden szempontból. Mert tudtunk a saját tempómban haladni. Nagyon összetett az anyag, túl sok volt az infó  és idő kellett, hogy feldolgozzam. Mindig akkor dolgoztunk, amikor jeleztem, hogy kész vagyok tovább lépni, akkor, amikor nekem a legjobb volt. Annyit vettünk egyszerre, amit be tudtam fogadni. A rengeteg kérdésemre mindig nagy szeretettel és figyelemmel válaszoltál. És mindig csak rám figyeltél, mindig úgy éreztem, mintha ott ülnél mellettem és onnan segítenél nekem."

  Márti élménye az alapszintű kurzusról:

  "Döntő jelentőségű volt, hogy én, a tanítvány tisztíthattalak Téged, a tanáromat, hogy gyakoroljam a tanfolyamon a tanultakat. Köszönöm, hogy ezt átélhettem, köszönöm a bizalmadat! Bár természetes a tiszteletem feléd, átélhettem, hogy nincs alá és fölé rendelt viszony köztünk, mert Egyek vagyunk ."

Olvasd el, milyen élményeket, felismeréseket szereztek a klienseim az online és a személyes kurzus alatt. Hová jutott az életük... A blogban is összegyüjtöttem egy csokorral.

 

Miért érdemes?

 • "Minden egyes tisztítás egy folyamatos szellemi fejlődést és tanulást nyújt számomra, hogy el tudjam fogadni a legfőbb jót életem minden területén..."
 • "Az eljárással önállóan is lehet dolgozni, ébresztgetni a lelket, tisztítani az emberi kapcsolatokat, az otthont és a tágabb környezetet..."
 • "Megtanított arra, hogy a dolgokat, embereket és eseményeket egy teljesen más nézőpontból közelítsem meg, mint azelőtt...."
 • "A dolgok, események számomra ma már nem jók vagy rosszak, hanem minden esemény része egy következő lépésnek..."
 • "Rájössz  az összefüggésekre, hogy ki vagy, mi miért van,vagy volt az életedben. Mit akar Neked tanítani, miért jött. Azt hiszem annál nagyobb dolog nincs az életben, amikor átlátod az összefüggéseket és uralod az Életedet..."
 • "SVT 180 fokot fordított az életemen, vagyis a saját életem fényszögén. Ez az a technika, amihez mindig nyúlhatok. Támaszt ad akkor is, amikor már nem segít a józan paraszti ész és a fizikai megoldások sem. Az a legjobb az egészben, hogy a használatával a segítség azonnal meg tud érkezni, a megoldásra rávezet, ahhoz utat mutat, emellett segít a régi sebek meggyógyításában. A tanfolyamok elvégzése és a képzésen történő munka kincset ér, önbizalmat, magabiztosságot, jó meglátásokat és erőt ad..."
 • "Szuper módszer ahhoz, hogy jó kapcsolatban legyünk önmagunkkal!"

 

Hol tartom a kurzusokat?

Óbuda belvárosi részében, családias környezetben tanulhatsz. A saját otthonom földszintjén: Éva SVT Stúdiómban várom a tanulni vágyókat, amely autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Nyáron finom hűs, télen kellemes meleg van. A Google cégem pontos helye: https://goo.gl/maps/SMbVuC9f38o

(Google cégem Bemutatkozás fülnél, alul is találsz képet.)

Sok szeretettel várok minden fejlődésre, tudatosabb élet megteremtésére nyitott érdeklődöt a kurzusokon.

A kurzusra jelentkezésed után kérlek, hogy igazold vissza jelentkezésedet.

Kurzus árak

Alapszintű kurzus: 120.000 Ft + 0 ÁFA

Haladószintű kurzus: 130.000 Ft + 0 ÁFA

Áttekintés kurzus: 125.000 Ft + 0 ÁFA

Spirituális Újjáépítés kurzus: 200.000 Ft + 0 ÁFA

Ábrák szimbólumok rezgése hatása kurzus: 60.000 Ft + 0 ÁFA

Kérdezéstechnika 2 az 1 ben : 50000.ft +0 Áfa

1 napos kurzus: 35.000 Ft + 0 ÁFA

Rendszer- és Családállítás: 25.000 Ft + 0  ÁFA

 

 

1 napos ismétló kurzus

Élő + Online | 2022. február 02 - február 02.
Jelentkezési határidő: 2022. január 31.

SVT-s Rendszer és Családiállítás

Élő | 2022. február 09 - február 09.
Jelentkezési határidő: 2022. február 06.

SVT Haladószintű Kurzus (II)

Élő + Online | 2022. február 18 - február 20.
Jelentkezési határidő: 2022. február 17.

Kérdezéstechnika 2 az 1 ben

Élő + Online | 2022. február 23 - február 23.
Jelentkezési határidő: 2022. február 20.

SVT Alapszintű kurzus (I)

Élő + Online | 2022. február 25 - február 27.
Jelentkezési határidő: 2022. február 24.

SVT Áttekintés kurzus (III)

Élő + Online | 2022. március 01 - március 02.
Jelentkezési határidő: 2022. február 28.

Ábrák Szimbólumok Rezgése és Hatása Kurzus

Élő + Online | 2022. március 03 - március 04.
Jelentkezési határidő: 2022. február 28.

SVT Alap szintű kurzus (I)

Élő + Online | 2022. március 14 - március 16.
Jelentkezési határidő: 2022. március 13.

SVT Haladó szintű kurzus (II)

Élő + Online | 2022. április 08 - április 10.
Jelentkezési határidő: 2022. április 07.

SVT Alap szintű kurzus (I)

Élő + Online | 2022. április 22 - április 24.
Jelentkezési határidő: 2022. április 20.
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás