Merj Álmodni!

Általános - Álmodj az életeddel! Képzeld el, hogy egy nagy varázsló minden kívánságodat teljesíti! De csak a jövőben! A Múlthoz nincs varázsereje. Mit kívánnál? Most gondold át. Ha versenyre kelnél a varázslóval, te mennyit tudnál elérni a saját céljaidból?

A varázsló közben szörnyen kacag, majd hogy mutassa, milyen picinyke vagy hozzá képest. Ne félj! Csak azért kacag, mert ő fél! Fél attól, hogy még kívánni sem tudna a helyedben, mert csak ehhez a csettintős hókusz-pókuszhoz ért, de te ne félj! Képzeld el a szót, az érintést, egy filmet, könyvet, tájat, az őszi avar füstös illatát, mely megbúvik kabátod hajtókájában. A sivatag homokjának forró selymét. Érezd, ahogy hideg éjszakán egy fűtött kunyhóba érvén átjárja testedet a melegség. Láss a kályha mellett egy váró tekintetet, mely kérdően néz rád. Merre jártál? És ez nagyon jó! Érezd a kutyád, a cicád nedves hűs orrának kutakodó érintését! Majd repülj tovább az éjszakába, és láss messziről kékesen fénylő hegyeket. Aztán szállj tovább és merülj bele a tengerbe, melyen mindig meglepődsz, milyen sós. Lebegj a víz felszínén könnyedén, és tudd, a tied minden, de minden, amit képzeleted megnyit Neked. Ha sokáig maradsz egyhelyben, a világ jön el Hozzád. Most nézz körül! Amit képzeletben láttál, ott van előtted. Kicsit talán más a fénye, talán nem is olyan kék, talán nem is olyan szép, de a te életed. Szeresd magad! Szívd be az illatát! Élvezd, ha lehet. Birtokold, ha kell. Tudd, hogy a tied. Nincs másik. Ha szereted, átsegít a gondon. Elhozza a tengert, a lebegést, a havat, a sivatagot. Ez a világ nagyon jó, hogy van. Nagyon jó, hogy Te vagy! Ha éber maradsz, valóra válik minden álmod. Csak légy kíváncsi! Légy kíváncsi, mit hoz még számodra az élet!"
Czakó Éva - 2009 október 02.
 

 

október 02

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
október 02

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting