Anygyaki jövendölés Októberre

Általános - Angyali jövendölés októberre! Az égi segítők szerelem, munka, egészség és anyagiak terén nyújtanak napi iránymutatást, ami mindannyiunk számára nagy segítséget jelent. Ismerd meg üzenetüket! Szerelem Az angyalok akkor is figyelnek Rád, ha nem beszélsz hozzájuk.

Ilyenkor a gondolataiddal keresed fel őket, így érdemes odafigyelned arra, hogy mi jár a fejedben. Aki negatív gondolatait ismételgeti magában, nagy valószínűséggel be is vonzza életébe a bajt. Válts pozitív szemléletre, és ismételgesd, hogy minden a lehető legjobban alakul még akkor is, ha épp egy problémás időszakban jársz. Munka Nagyon fontos, hogy egy-egy nagyobb munka után megdícsérd és megjutalmazd magad. Nem kell ehhez óriási összegeket elköltened, az is elég, ha veszel egy illatos fürdőt, iszol egy bögre forrócsokit egy szeretett személlyel vagy sétálsz végre egy kiadósat az erdőben. Ha munkát keresel, szánj egy kis időt arra, hogy összegyűjtsd pozitív tulajdonságaidat. Olvasgasd ezt a listát naponta többször, és összpontosíts arra, hogy mielőbb meg is találd a Neked megfelelő munkát! Higgy magadban! Egészség Bizonyára van a környezetedben olyan ember, aki segítségre szorul. Nyisd ki a szíved, és gondolj rá meleg szeretettel, ha pedig a személyes találkozó is megvalósítható, keresd fel, és éreztesd vele, hogy mellette állsz. Ha Te magad keresel kiutat egy betegségből, végezz gyógyulást segítő meditációt akár naponta többször is! Pénz Az égi segítők szerint most a legtöbbünkben kiválóan működik az intuíció, ezért az olyan lehetőségeket, amelyeket szerencsésnek érzünk, érdemes megragadnunk. Aki új vállalkozáson, munkahelyváltáson töri a fejét, szintén hallgasson a belső hangra, mert használható ötletek születhetnek így!
Czakó Éva - 2009 október 09.
 

 

október 09

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
október 09

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting