Írásaim

Meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe!

április 27

Összerakni az összetört képet..Csillagmagból a májusi energiákra...

Írásaim - 2011.Május elején jön el az időpont, amikor...2 egymástól független energiát kell az életünkben működtetni,amelyek egymástól függetlenek.A megszokásokból és az abból való kitörésekből fakad...
bővebben
április 23

Idézet a Csillagmagból Húsvét misztériumára

Írásaim -

A Csillagmagban olvastam a 2011.04.22.(4-4-4)  számok és energiák misztériumáról,hogy is értelmezzük.

 

bővebben
április 22

Univerzális Törvények

Írásaim - A 21 Szellemi  Törvény mindenre választ ad
Az Univerzum törvénye:
a szellemi törvények valóságosak, valóban hatnak, függetlenül ...attól, hogy hiszek-e bennük vagy sem. Tagadhatom őket, és megpróbálhatok ellenükben létezni, ám ekkor betegség vagy szenvedés formájában korrepetálást kapok a sorstól. Ám együtt is működhetek velük, harmóniában élhetek ezekkel a szellemi törvényekkel és teljes életet élhetek
...
bővebben
március 01

Áldás

Írásaim - Ez az ÚJ ÉV megmutatja, ahogyan egyre több és több ember emelkedik az Istenihez és ahogyan az Isteni emelkedik az emberekhez.!
bővebben
január 02

A Holnap Istene

Írásaim - Neale Donald Walsch: A Holnap Istene
A Holnap Istene megtanítja majd a gyermekeket arra, hogy mindannyian egyek Istennel és mindennapi életük során mindig cselekedhetnek úgy ahogy Isten cselekedne és élhetnek úgy ahogy Isten élne. És a Holnap Istene a szülőket is felruházza majd azokkal az eszközökkel amelyek segítségével ők is ezt taníthatják a gyermekeiknek. Ezek az eszközök pedig az új spiritualitás üzenetei lesznek.
 Mert a jövő valóban fényes lesz.
bővebben
december 22

Teréz Anyu javaslatai

Írásaim -

A kérdésekre adott válaszai egyszerűek és tiszták..Érdemes végigolvasni...

bővebben
december 21

Teremtsük meg az egységet

Írásaim - Minden egyes  gondolat -energia...
Minden kimondott szó-energia és ezek hatására megjelennek a következmények az életünkben.
Minden MOST dől el...
Hát így beszélj és cselekedj bármit is..
Wass Albert    ,, Az ember sorsán csak az ember maga segíthet. Az Úr Isten mindössze megadja hozzá a lehetőséget. Azoknak, kik a nagy Tanítómester szavai szerint élnek, és cselekszenek. A megváltást minden ember maga kell, vigye, a megadott kulcs szerint. A baj gyökere ott van, hogy mindezt nem tanítják ám az iskolában. Minden nap meghozza a maga gondját-, baját, s a maga gyümölcsét is. A mi dolgunk csak az, hogy megorvosoljuk a bajokat egyenként, ahogy jönnek, mindegyiket a maga idejében, s hálát adunk a jóért, ami utunkba esik.
Az Úr bennünk él, és bennünk dolgozik. Isten a mi életünk, és érzéseinken, gondolatainkon keresztül szól hozzánk." 
bővebben
december 13

Amiben hiszünk

Írásaim -

Örök Életű Lelkek vagyunk,és jelenleg emberi testben játsszuk az Élet játékait..Bár erre emlékezni nehéz,hogy kik vagyunk valójában..

bővebben
szeptember 24

Kapcsolatok...

Írásaim - A hozzászólásokból úgy vettem észre, hogy a Bölcsen teszed, ha imádod a nőt, valamint a Mit akar a nő? című bejegyzések szinte mindenkit arra késztettek, hogy végiggondolja: mi az, amire vágyik egy szerelmi kapcsolatban, és mi az, amiből nem kér többet.
bővebben
november 28

A spirituális teljesség felé

Írásaim - 1968-ban született Bonyhádon. Tanulmányait a Színház- és Filmm?vészeti Egyetem filmelmélet szakán végezte. Jelenleg ugyanott harmadéves hallgató a DLA doktori programon. Filmes tárgyú írásai a Szellemképben, a Kritikában és az Iskolakultúrában jelentek meg.
bővebben
november 26

Spirituális tudományokról - Ónody János

Írásaim - Az emberiség 20. századát a forradalmian új felfedezések, a kiemelked? természettudományos eredmények jellemezték. Feljutottunk a Holdra. Tudományos m?holdak figyelik a távoli égitesteket.
bővebben
november 24

Dr Papp Lajos Döbbenet

Írásaim - Döbbenet... (az ember szellem, nem csak test...) - Idézet Papp Lajos szívsebész professzor előadásából.] ( No végre , hogy már az orvosok is ...! ) Dr. Papp Lajos szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem tanára, valamint PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika igazgatója.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting