A Holnap Istene

Írásaim - Neale Donald Walsch: A Holnap IsteneA Holnap Istene megtanítja majd a gyermekeket arra, hogy mindannyian egyek Istennel és mindennapi életük során mindig cselekedhetnek úgy ahogy Isten cselekedne és élhetnek úgy ahogy Isten élne. És a Holnap Istene a szülőket is felruházza majd azokkal az eszközökkel amelyek segítségével ők is ezt taníthatják a gyermekeiknek. Ezek az eszközök pedig az új spiritualitás üzenetei lesznek. Mert a jövő valóban fényes lesz.

A gyermekek és a Holnap Istene
Az új spiritualitás korában a felnőttek rendelkezésére állnak majd azok az eszközök, amelyekkel visszaadhatják gyermekeiknek a fantázia adományát.
A Holnap Istene nem ijeszti majd meg a gyerekeket, nem égeti a lelkükbe az "istenfélelmet. A Holnap Istene arra fogja tanítani a gyerekeket, hogy az embernek csak két ellenségük létezik a félelem és a bűntudat, hogy a szeretet valóban mindent áthat és hogy Isten soha de soha nem bünteti meg őket.
A Holnap Istene arra tanítja majd a gyermekeket hogy ne féljenek a kudarctól mert Isten királyságában nem létezik kudarc.
Csakis próbálkozás létezik, és csak ez számít mert minden próbálkozás előre lendíti magát az életet-és az élet mindig előre akar haladni.
A Holnap Istene arra tanítja majd a gyermekeket, hogy van elég. Van mindenből, ami az emberek szerint a túléléshez és a boldogsághoz szükséges, ezért a gyerekeknek nem kell folyton azért küzdeniük, hogy ők legyenek a legjobbak, a leggyorsabbak vagy a legokosabbak. Nem kell majd könyörtelenül versengeniük egymással , nem kell mindig mást hibáztatniuk, nem kell félrelökniük az útból a társaikat hogy ne a vesztesek hanem, a győztesek táborába tartozzanak.
A Holnap Istene arra tanítja majd a gyermekeket, hogy nincsenek vesztesek, hiszen hiszen csakis azok veszíthetnek akik letévednek az útról.. És arra is megtanítja majd őket hogy senki nem tévedhet el örökre, és egy nap mindenki megtalálja a hazavezető utat, mindenki vissza talál a szeretethez, vissza talál Isten lényegéhez és megtanítja őket arra, hogy ne kivessék vagy elítéljék azt aki eltévedt, de nyújtsanak neki segítő kezet és mutassák meg neki a hazavezető utat.
A Holnap Istene megtanítja majd a gyermekeket arra, hogy mindannyian egyek Istennel és mindennapi életük során mindig cselekedhetnek úgy ahogy Isten cselekedne és élhetnek úgy ahogy Isten élne. És a Holnap Istene a szülőket is felruházza majd azokkal az eszközökkel amelyek segítségével ők is ezt taníthatják a gyermekeiknek. Ezek az eszközök pedig az új spiritualitás üzenetei lesznek.
Ámen
Czakó Éva - 2011 január 02.
 

 

január 02

Ne a félelem miatt légy óvatos, hanem tudatossággal cselekedj

Tanuld meg kezelni az érzelmi állapotodat és a reagálásaidat
bővebben
január 02

Az erős emberek miért vonzzák a nehéz kapcsolatokat?

STYLEMAGAZIN.HU2017.05.30.jelent meg ez a remek cikk VIRÁG KLAUDIAtollából!Nagyon érdekes dolgokról ír, tiszta szívvel ajánlom olvasásra
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting