Írásaim

Meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe!

szeptember 17

Mese az üvegablakról és a FÉNYről

Írásaim - Mese az üvegablakról és a Fényről Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesebeli ország, ahol olyan magasra nőttek a hegyek, hogy csúcsaik már az égbe nyúltak. Az egyik hegyen volt egy fennsík.
bővebben
április 22

Miért vagyunk itt

Írásaim - Miért vagyunk itt. Első beszélgetés arról, hogy miért is vagytok itt Írta: St. Germain 2008. június 21. szombat, 12:15 Amikor leszülettél erre a Földre, akkor ezt egy előzetes szándék alapján tetted, egy olyan szándék alapján, ami a te saját szuverén döntésed volt.
bővebben
november 08

Meggyógyulhatsz

Írásaim - MEGGYÓGYULHATSZ Tested számára természetes az egészség írta: AVonzasTorvenye.hu, 2008-08-23, 13:55:30 Minden fájdalom és minden betegség azt jelzi, hogy ellenállás van benned. Nem akarod elfogadni a helyzetedet, vagy nem találod a módját annak, hogyan férhetnél hozzá a pozitívabb gondolatokhoz.
bővebben
április 22

A Dalai Láma üzenete a Magyaroknak

Írásaim - A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz: " Magyarok! Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak.
bővebben
november 05

Álmomban látogatóban jártam Istennél

Írásaim - Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje. Az Úr elmosolyodott és így válaszolt:- Az én időm végtelen, mindenre jut belőle. Mire vagy kíváncsi?
bővebben
október 03

Mi vagyunk a világ

Írásaim - Az emberiséget itt a föld mandalája körül táncoló lények szivárványa szimbolizálja. Az emberek egymás kezét fogva örvendeznek, és hálásak az élet ajándékáért. Ez a kártya azt az időszakot jelképezi, amikor tökéletesen kapcsolódunk egymáshoz, és belső gazdagságunk megosztásával mindannyian hozzájárulunk a teljességhez.
bővebben
augusztus 30

A Kis Lélek és a Nap

Írásaim - Neale Donald Walsch - A Kis Lélek és a Nap Egyszer volt, sose volt, volt egyszer egy Kis Lélek, aki így szólt Istenhez: „Tudom, Ki Vagyok!" Isten erre azt mondta: „Hát ez nagyszerű! És ki vagy?" A Kis Lélek így kiabált: „A Fény vagyok!" Isten széles mosolyra húzta az ajkát: „Úgy bizony! - mondta. -Te a Fény vagy."
bővebben
július 19

Ismerd meg önnmagad!

Írásaim - ISMERD MEG ÖNMAGAD! avagy, Mire tanították meg a Delfinek John Lillyt? John Lilly a múlt század második felének leghíresebb delfinkutatója. Kezdetben „az igazság kiderítése érdekében" gyilkos módszerekkel kísérletezett, azokkal, amelyeket a tudomány más fajok vizsgálatára rendszeresen alkalmaz, még a mai napig. Célja, hogy felderítse agykérgük fiziológiai titkait.
bővebben
május 31

Egy történet a barátságról

Írásaim - „A barátság öröme, azt jelenti, hogy valaki rád bízott egy titkot "(Alessandro Manzoni) Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt. Az apja adott neki egy zacskó szöget, hogy, mindannyiszor, amikor elveszíti a türelmét, vagy veszekszik valakivel, üssön be egy szöget az udvar végében lévő kerítésbe.
bővebben
március 29

A kicsi lélek meséje

Írásaim - Volt egyszer egy lélek, aki fénynek ismerte önmagát. Lévén újdonatúj lélek, türelmetlenül vágyott a megtapasztalásra. - Én vagyok a fény!- mondogatta - én vagyok a fény! Ám mindaz, amit erről tudott és mondott, nem helyettesíthette a megtapasztalását.
bővebben
március 22

Mary Ann Detzler cikke

Írásaim - Legyen Béke......Önmagammal „Ím itt vagyunk és ünnepeljük az Erőszakmentesség Évadját. Lehet, hogy ez a reakciód: „Nem vagyok egy erőszakos ember, közülünk akik SVT-t használunk, senki sem erőszakos."(itt bárkiről lehet szó persze)
bővebben
március 19

Immunerősítő lelki harmónia

Írásaim - Ma már a modern orvostudomány is elismeri, hogy szinte minden betegség lelki eredetű! Azért vagyunk, hogy boldoguljunk, gyarapodjunk és ezt a nagyszerű emberi életet jókedvű élvezettel, testi, lelki egészségben, élvezettel éljük. Nem pedig küzdelemben, fájdalomban és betegségekben, nyomorultul végezzük földi pályafutásunkat.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting