Amiben hiszünk

Írásaim - Örök Életű Lelkek vagyunk,és jelenleg emberi testben játsszuk az Élet játékait..Bár erre emlékezni nehéz,hogy kik vagyunk valójában..

 Amiben hiszünk

Hisszük, hogy örök életű lelkek vagyunk, és jelenleg egy emberi testben játsszuk az Élet játékát, ezért néha nehéz emlékeznünk arra, kik vagyunk valójában, és miért vagyunk a Földön.

Hisszük, hogy szellemi lényekként mindnyájan kapcsolatban állunk egymással. Jelenleg úgy teszünk, mintha különállóak lennénk, holott valójában mindnyájan egymás részei is vagyunk. Az elkülönültség eme játéka a Földi Élet természetéből adódik, és az emberi létezés egyik legnehezebb részét képezi.

Hiszünk az emberi szellem kreativitásában, ami az Univerzum egyik leghatalmasabb ereje. Emberi formában létező lelkünk teremtő erejének felismerése és felvállalása soha nem volt még olyan fontos, mint most, amikor az emberiség hatalmas lépésekkel halad előre az evolúció útján.

Hisszük, hogy az örökkévalóságban még soha nem tapasztalt tempójú fejlődés részesei vagyunk. Ez a fejlődés hatalmas változásokat hoz az emberi életekben, és mindnyájunkat elvezet egy olyan, eddig példátlan állapothoz, amikor emberként magunkhoz ragadjuk hatalmunkat.

Hisszük, hogy fejlődésünk és felemelkedésünk célja nem az, hogy minél előbb elhagyjuk a Földet, hanem hogy magasabb rezgés- és tudatossági szinten élő emberekként maradjunk itt.

Hisszük, hogy a Szeretet lelkünk legmagasabb szintű megnyilvánulása, és amikor ezt a szeretetet bármilyen formában kifejezzük, ezzel saját lelkünk erejét is feltöltjük.

Hisszük, hogy létezik egy Szeretet-háló, amelyet az emberiség hozott létre, és amely minden dimenzió szintjén összeköti mindannyiunk szívét. Ez a Szeretet-háló lehetővé teszi számunkra az egymással való kommunikációt, és ezáltal erősíti a mindnyájunk között fennálló szív-központú kapcsolatot.

Itt és most meghívunk, hogy Te is kapcsolódj rá erre a Szeretet-hálóra.

Hisszük, hogy a felelősségvállalás képezi a mérleg nyelvét a hatalmunk felvállalásához vezető úton. Ha az Új Energiában megtalálom a módját, és bármely területen növelem felelősségvállalásom mértékét, ezzel egyúttal a teremtő erőmet is növelem az adott területen. Első lépésként felvállalom a felelősséget a saját boldogságomért.

Hisszük, hogy akkor adhatjuk át a legértékesebb ajándékot az Univerzum számára, ha megengedjük magunknak, hogy nap mint nap megtapasztaljuk az örömet és a szenvedélyt életünk minden területén. Életünket annak szenteljük, hogy megtaláljuk benne az örömet és a szenvedélyt és segítsünk másoknak ugyanezt megélni.

Hisszük, hogy az "Ember-Angyal" fogalma az evolúció következő lépcsője, és elkötelezzük magunkat arra, hogy amikor csak lehetőségünk adódik, a bennünk élő Isteni szikra segítségével "megérintjük" egy másik ember életét.

Hiszünk.

Hisszük, hogy képesek vagyunk életünkbe csodákat varázsolni.

Hiszünk abban, hogy ez a csoda BENNED is ott van...
Czakó Éva - 2010 december 13.
 

 

december 13

Ne a félelem miatt légy óvatos, hanem tudatossággal cselekedj

Tanuld meg kezelni az érzelmi állapotodat és a reagálásaidat
bővebben
december 13

Az erős emberek miért vonzzák a nehéz kapcsolatokat?

STYLEMAGAZIN.HU2017.05.30.jelent meg ez a remek cikk VIRÁG KLAUDIAtollából!Nagyon érdekes dolgokról ír, tiszta szívvel ajánlom olvasásra
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting