Könyvajánlók

Meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe!

május 07

Popper Péter - Belső utak

Könyvajánlók - Néhány gondolat Popper Péter: A belső utak könyvéből az életvezetésről „Akiben zűrzavar van - zürzavart hoz létre környezetében. Akiben rend van - rendet teremt maga körül."
bővebben
április 03

Deepak Chopra - A szeretet útja

Könyvajánlók - Részletet Deepak Chopra : „A szeretet útja (a szerelem spirituális jelentősége)" című könyvéből. „ D", aki azt goldolta, hogy létezik valaki odakint...Nem hiszem, hogy túl sokat akarnék, nem vágyom arra, hogy legyen szívdöglesztő bombázó legyen vagy Einstein. Úgy gondolok rá, mint egy csomagra, hogy ha az egésze rendben van, a részletek már nem számítanak....
bővebben
március 29

Dr. David R. Hawkins - Erő kontra erő

Könyvajánlók - David R. Hawkins 1952 óta dolgozik pszichiáterként, s az American Psychiatric Association (Amerikai Pszichiátriai Társaság) örökös tagja. Széles körben elismer terapeuta és oktató, számos tudományos cikk és könyv szerzője. Az Erő kontra erő a szerző életművének csúcsa.
bővebben
március 26

Lynn Grabhorn - A vonzás hatalma

Könyvajánlók - A vonzás hatalma izgalmas, kozmikusan garantált módszert ajánl ahhoz, hogy hozzájussunk mindenféle jóhoz, amit csak kívánunk magunknak. Megtanulhatjuk, miként lépjünk túl „hibás beállítódásunkon", és hogyan éljünk, érezzünk, rezegjünk egy magasabb szinten, amely rengeteg igazán jó dolgot hoz az életünkbe.
bővebben
március 22

Dr. Michael Newton - Lelkünk útja

Könyvajánlók - Lelkünk útja I. II. III. IV. kötetek. Lelkünk útja című könyv értéke az, hogy az átfogó képet megismerve már értelmet nyer szenvedésünk, mert belátjuk, hogy mindez valójában lelki érésünk eszköze. Gyökeresen más megvilágításba kerülnek például munkahelyi vagy párkapcsolati gondjaink, és felértékelődik életünk minden perce.
bővebben
március 22

Müller Péter - Szeretetkönyv

Könyvajánlók - Öt év után, hetvenedik születésnapjára új könyvvel jelentkezik a magyar spirituális irodalom legnépszerûbb mestere. A Jóskönyv, amely huszonharmadik kiadását éli, és elérte a kétszázezres példányszámot, sokunkat avatott be sorsunk és önmagunk új szemléletébe.
bővebben
március 21

Robert Detzler - Spirituális Választerápia

Könyvajánlók - Spirituális Választerápia - A Szabadság Ösvénye. Az Édesvíz kiadó gondozásában február 22-étől kapható a Robert Detzler - Freedom Path című könyvének magyar nyelvű változata.
bővebben
február 19

Ébredés

Könyvajánlók - Részlet a Meditációk Angyalkártyával c. könyvből: Mind másként értjük a szót: ébren lenni. A lényege annak, amit keresünk: isteni szeretet és szabadulás a fájdalomtól és a kíntól... Amikor ráébredsz, mennyi érzés és bölcsesség lakozik benned, elragadtatottan szemléled feltáruló isteni tervedet... 1968-ban született Bonyhádon. Tanulmányait a Színház- és Filmm?vészeti Egyetem filmelmélet szakán végezte. Jelenleg ugyanott harmadéves hallgató a DLA doktori programon. Filmes tárgyú írásai a Szellemképben, a Kritikában és az Iskolakultúrában jelentek meg.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting