Dr. Michael Newton - Lelkünk útja

Könyvajánlók - Lelkünk útja I. II. III. IV. kötetek. Lelkünk útja című könyv értéke az, hogy az átfogó képet megismerve már értelmet nyer szenvedésünk, mert belátjuk, hogy mindez valójában lelki érésünk eszköze. Gyökeresen más megvilágításba kerülnek például munkahelyi vagy párkapcsolati gondjaink, és felértékelődik életünk minden perce.

Megértjük, hogy az élet - minden nehézségével együtt - csodálatos lehetőség. Világossá válik, amire a könyvben konkrét példák is utalnak, hogy például a fiatalkori öngyilkosság vaskos tévedés, hiszen újra meg fogjuk kapni ugyanazt a leckét, a mostaninál talán még nehezebb formában. Az iskolai vizsgán kis tudással, szerencsével átcsusszanhatunk. Az élet vizsgáján ez már képtelenség...





Az I. kötetből, amely mély hipnózisban végzett kutatások anyagát tartalmazza, választ kapunk létünk legalapvetőbb kérdéseire: hogyan teremtődtünk, kik vagyunk valójában, mi életünk célja, és mi történik velünk a halálunk után.

A II. kötet és III. kötet is a mély hipnózisban végzett kutatások anyagát tartalmazza.

A világhírű amerikai pszichológus IV. kötete azoknak a pszichiátereknek és pszichológusoknak szól, akik praxisukban alkalmazni óhajtják a hipnózisban végzett korregresszió ezen speciális fajtáját. A szerző azonban laikusoknak is ajánlja művét, hogy megtudhassák, mi történik egy ilyen, speciális, kb. 3 óra időtartamú hipnózisban, s hogy mit várhatnak tőle, illetve mit nem. Ezen információ birtokában ugyanis mindenki el tudja dönteni, hogy óhajt-e részt venni ilyen hipnózisos „időutazáson" vagy nem.
Czakó Éva - 2007 március 22.
 

 

március 22

Belső szabadság

Részlet Dr vekerdy Tamás könyvéből
bővebben
március 22

Az Ölelés, mint spirituális kapu

Részlet Frank M. Wanderer: Csendes forradalom. A Tudat evolúciója című könyvéből
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting