Dr. David R. Hawkins - Erő kontra erő

Könyvajánlók - David R. Hawkins 1952 óta dolgozik pszichiáterként, s az American Psychiatric Association (Amerikai Pszichiátriai Társaság) örökös tagja. Széles körben elismer terapeuta és oktató, számos tudományos cikk és könyv szerzője. Az Erő kontra erő a szerző életművének csúcsa.

A műben dr. Hawkins bemutatja a több évtizedes kutatásainak eredményeit és felismerését. A nyugati irodalomban elsőként ő mutatott rá, hogy a tudomány hideg fénye csupán megerősíti mindazt, amit a misztikusok és a szentek már oly régóta állítanak az énről, Istenről és a valóság természetéről. A lét, a lényeg és az isteniség eme megvilágítása olyan képet fest az embernek a világmindenséghez való viszonyáról, amely egészen különleges, mert a léleknek és az értelemnek egyaránt kielégítő választ ad. (E. Whalen - a szerkesztő)



Részlet a könyvből

„Néha a legegyszerűbb dolgokat a legnehezebb elmagyarázni, E könyv nagy része egyszerű dolgok nyilvánvalóvá tételével foglalkozik. Ha csak egyetlen egyszerű dolgot is képesek vagyunk mélyrehatóan megismerni, azzal jelentős mértékben megnöveljük képességünket a világegyetem természetének és magának az életnek a megértésére.
A kineziológia ma már elfogadott tudomány, amely az izmoknak a különféle ingerekre adott, „mindent vagy semmit" jellegű válaszreakciójának tesztelésére alapul. A pozitív inger erős tesztválaszt eredményez, míg a negatív ingerek hatására kimutathatóan gyengül a vizsgált izom."

A Szerző gondolatai

„Szerzőként abban reménykedem, hogy ez a könyv megszűntetheti a fájdalom, a szenvedés és a kudarc forrásait, és segíthet abban, hogy az emberi tudat valamennyiünkben az öröm szintjére emelkedjen, arra a szintre, amelynek az emberi létélmény alapjául kellene szolgálnia."
Czakó Éva - 2007 március 29.
 

 

március 29

Belső szabadság

Részlet Dr vekerdy Tamás könyvéből
bővebben
március 29

Az Ölelés, mint spirituális kapu

Részlet Frank M. Wanderer: Csendes forradalom. A Tudat evolúciója című könyvéből
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting