Robert Detzler - Spirituális Választerápia

Könyvajánlók - Spirituális Választerápia - A Szabadság Ösvénye. Az Édesvíz kiadó gondozásában február 22-étől kapható a Robert Detzler - Freedom Path című könyvének magyar nyelvű változata.

A könyv újraszerkesztett, javított kiadásban kerül a magyar olvasók kezébe, külalakra is új formát nyert, szebb, modernebb lett, keménykötésben. Bolti ára 2990 Ft, azonban az Édesvíz kiadó könyvesboltjaiban, illetve az SVT Tanároknál kedvezményes, 20%-os áron vásárolható meg, azaz 2400 Ft-ért.


Részlet a könyvből:
Elmondassz két elengedő kijelentést és egy befogadót (azaz újraprogramozod magad).
Írok egy példát hozzá ami nem Rád vonatkozik.

(Kimondva kell mondani őket.)

"Most elengedem minden hitemet, megfigyelésemet és ítéletemet, hogy "(bármi olyan dolog történt én és ..XY között, amely bennem csalódottságot, fájdalmat, elárult érzést okozott és amellyel kapcsolatban nehezemre esik a teljes megbocsátás, és az egész üggyel kapcsolatos összes diszharmonikus energiát, amelyet még hordozok, és amely gátolja, hogy teljesnek, egésznek és boldognak érezzem magamat, magunkat együtt.)"


"Most elengedek minden szükségletet és vágyat, hogy azt higgyem, hogy" (bármi olyan dolog történt én és az XY között, amely bennem csalódottságot, fájdalmat, elárult érzést okozott és amellyel kapcsolatban nehezemre esik a teljes megbocsátás, és az egész üggyel kapcsolatos összes diszharmonikus energiát, amelyet még hordozok, és amely gátolja, hogy teljesnek, egésznek és boldognak érezzem magam, magunkat együtt.)"


"Most teljesen elfogadom, és elhiszem, valamint utasítom a tudatalatti elmémet, hogy teljesen fogadja el és higgye el létezésem minden szintjén, hogy " (én és az XY között csak a szeretet van, teljesen egységben vagyunk, tökéletes szeretetben, szerelemben, gyengédségben, egymást tökéletesen megértjük és elfogadjuk, és teljes harmóniában élünk tökéletes boldogságban, teljesen kerek és boldog mindkettőnk élete."


Az svt könyvből nagyon jól "kiviláglik", hogy hogyan működünk.
Hasonlóan az Éld az életedhez c. könyvhöz, hasonlót ír a Robert benne.
Hogy értsd:
Az ember úgy működik, hogy van neki tudatos elméje és tudatalatti elméje.
A tudatost az tudod mi, amiről tudunk.
A tudatalatti pedig olyan, mint egy SZÁMÍTÓGÉP. Egy "gép" akinek nincsenek érzelmei, csak tárol mindent. Akár szivacsnak is nevezhetem, az érthetőség kedvéért.
Tehát ami mindent befogad. Jót és rosszat is, mindent.
És aszerint vezérel mindket, mint egy SZÁMÍTÓGÉP.

A vágyainkat meg tudjuk valósítani, kivéve, ha a "SZÁMÍTÓGÉPÜNKBAN", azaz a tudatalattinkban nincs ezzel a vággyal ellentétes dolog tárolva.

Úgy képzeld el, hogy bármit amit életünkben (és előzőekben is) mondtak nekünk - tehát hallotta a fülünk - akár tudunk róla, akár nem, minden tárolódott.
Még akkor is ha nem igaz, de mivel mi hallottuk, az oda bekerült és aszerint VEZÉREL MINKET A SZÁMÍTÓGÉPÜNK. (a tudatalattink).

Amíg ki nem szedjük onnan.

Ezért van az egyik kijelentő mondat az elengedésről, MERTHOGY UGYANÚGY AHOGY BEKERÜLT ODA, UGYANÚGY KI IS TUDJUK SZEDNI.

Azaz felülírjuk egy számunkra megfelelő dologgal, hogy az vezéreljen mostantól.
Ehhez egyszer az kell, hogy a SZÁMÍTÓGÉPET (tudatalattit) én - mert én vagyok az egyedüli parancsolója, senki más saját magamnak, a számítógépemnek is - kiadom a parancsot a tudatalattimnak, hogy ezt és ezt és ezt engedje el, és ne legyen olyan HIT, miszerint ez meg az van, ez meg az történt, stb.
Ezután mégegyszer elmondom, de ott azt a VÁGYAT is elengedem, hogy szükségem legyen erre a hitre (és ugyanazt elsosorom)
Mivel így kitöröltük teljesen, de nem lehet üresen hagyni a helyét, ezért ÚJRAPROGRAMOZOM MAGAM:
Azaz UTASÍTOM SAJÁT MAGAM (SZÁMÍTÓGÉPEMET) AMI UGYE ENGEM VEZÉREL, hogy mostanról ELHISZEM, hogy..........
És amit mondok most magamnak, az attól a naptól kedve ÚGY VAN! ÍGY MŰKÖDÖM, ÍGY VAGYOK VEZÉRELVE!!!!!

(azaz mindegy, hogy eddig milyen volt, az a lényeg, hogy MOSTANTÓL ÍGY VAN!!!!!)

És mint tudod, ezt bármilyen tulajdonságunkra vagy szituációra lehet alkalmazni!
És már kezedbe is vetted az életed!
És ha átalakítod ílymódon a SZÁMÍTÓGÉPEDET, akkor tényleg csodás lehet az életed!

Robert azt írja a könyvben, hogy a tisztításnak kétféle módja van.
Az egyik, amikor az ügyfél jön egy konkrét problémával és azt kell helyretenni, ez az egyik.
A másik mód, amikor egy teljes tisztítást kér.
Ő azt tapasztalta, hogy nála a teljes tisztítást kérők a gyakoribbak.
Ez azt jelenti, amik a Munkalapon fel vannak sorolva mindkét oldalon, az elején az apánkkal, anyánkkal stb. kapcsolatos energiáink stb. a hátulján pedig az életszituációk.
Ha ezeken végigmegyünk, teljesen rendbekerül az illető élete!!!!!!
És annyira, hogy nem tud rosszul menni az élete, csak jófelé halad és egyre inkább!

Egy idő múlva így Robert úgy szokta, hogy a legutóbbi találkozás és a mostani között milyen diszharmonikus energiákat gyűjtött össze az illető, amiket ki kellene tisztítani, hogy a továbbiakban is JÓL élje az életét. (A jó dolgokat megélve).

A könyvben leírja, hogy hogyan lett ez a módszer. Két amerikai pszichoterapeutától tanulta, a saját praxisukban tapasztaltak alapján a hipnózissal kapcsolatban sokféle felismerésre jöttek rá, amit aztán belevontak a saját gyógyításaikba. Ők fedezték fel, hogy hogyan működünk, azaz a tudatalatti vezérel minket, és hogy csoportba lehet tenni azokat a dolgokat, amelyek hatnak ránk. Így találtak rá arra a felismerésre, hogy vannak hiteink, amikről nem is tudunk, mert mondjuk a szüleinktől örököltük, vagy egy előző életből hoztuk magunkkal, stb.
8 ilyen csoportra jöttek rá, amikor Robertnek is megtanították. Egy másik orvos pedig megtanította az inga használatára, hogy hogyan kapunk ideamotoros válaszokat saját magunkról. (A kineziológia is ideamotoros válaszokat használ, innen tudja a test pontos válaszait). Az ideamotoros azt jelenti, hogy az izmunk közvetíti a választ a tudatalattitól.
Ezután elkezdte a módszert használni és attól kezdve egyre több felfedezése lett, végül 13 ilyen csoportra jött rá, és még sokmindre, és egy nagyon-nagyon jól működő dologra jött rá, ami olyan mint a puzzle, hogy nagyon jól működik, és egyre jobban tud, minnél többet felismerünk még. És minden hónapban újabb puzzlek jönnek a dologhoz, ezeket azon nyomban használjuk is és mindig egyre jobb minden, mi is egyre jobban tökéletesedhetünk.
Éppen ezért van egy hírlevelünk saját magunk között (havi), amiben a módszertani részben mindig benne van minden újdonság és máris azonnal használjuk és beépítjük (legtöbbször automatára tesszük, ha lehet).Úgyhogy folyamatosan fejlődünk, és az is aki hozzánk jön.

Bai Gabriella
Czakó Éva - 2007 március 21.
 

 

március 21

Belső szabadság

Részlet Dr vekerdy Tamás könyvéből
bővebben
március 21

Az Ölelés, mint spirituális kapu

Részlet Frank M. Wanderer: Csendes forradalom. A Tudat evolúciója című könyvéből
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting