SIkertörténetek

Olvasgass, meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is szebb és teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe.Ismerkedj meg velem, várlak...Kinyitom Neked az ajtót.

május 12

Kitti Sikertörténete

SIkertörténetek - Néha nem találjuk a kiutat, de meglelhetjük...
Kitti irása a bizonyíték.
bővebben
június 01

Andi sikertörténete

SIkertörténetek - Egy haladó svt tanfolyamát befejező  tanítványom  legutóbbi sikerei...- Apósomat a férjem szívroham közeli állapotban vitte kórházba, telefonon kérték a segítségemet. Hála a gyors orvosi segítségnek és az azonnali SVT- s tisztításnak hirtelen jobban lett és estére hazaengedték..  

- Kislányomnak az iskolai nehézségében tudtam változást elérni ( mint pl. mi a házi feladat?- mert sok hiányt kaptunk, -Miért pont ezt a tanító nénit fogtuk ki??? stb)  oldódtak, feszültsége enyhült, nyugodtabb lett.- Férjem vállalkozásában jelentős "tisztulás" állt be: arra a járatra, amelyiken nem maradt meg egy kiszállító sem hosszú ideje, a tisztítást követő másnap 2 embert vett fel, akik azóta is alkalmazásban vannak és meglepő üzleti lehetőség is érkezett.-Barátnőm a tisztítás után azt mondta: Ha a drogosok tudnák, hogy milyen jó ez, senki sem nyúlna ilyen szerekhez!bővebben
március 31

Sikertörténet Marianntól

SIkertörténetek - Amikor elolvastam a Kis Lélek c. írást, úgy éreztem, hogy hálás vagyok nagyon, hogy találkoztunk, hogy tanulhattam Tőled. Őszintén úgy érzem, hogy áldás vagy az életemben. KÖSZÖNÖM!
bővebben
augusztus 31

Az SVT, Böbe szemével

SIkertörténetek - Az SVT-ről egy barátnőmön keresztül hallottam, előtte még csak tudomásom sem volt róla. Elmentem egy tisztításra, ahol nagyon érdekes dolgokat hallottam és tapasztaltam, ezért kis idő elteltével még egyszer visszamentem.
bővebben
augusztus 31

Noémi sikertörténete

SIkertörténetek - Szia Éva! Szeretném megosztani veled egy sikerélményemet.A múlt héten bevitték a nagymamámat a kórházba, a szomszédok találtak rá magatehetetlenül, teljesen zavarodott állapotban.
bővebben
augusztus 31

Ismét egy sikertörténet

SIkertörténetek - Képzeld a kolleganőmmel minden oké, teljes a harmónia, nem csapolja már az energiámat. Őszinteség, szeretet, figyelem, segítőkészség hatja át a kapcsolatunkat.
bővebben
szeptember 03

Erika sikertörténete

SIkertörténetek - Én szeretnék ezúton köszönetet mondani, mindenkinek aki az SVT -vel megismertetett, és akitől a legtöbbet tanultam, ezt elsősorban neked köszönhetem, és ezért a mai napig nagyon hálás vagyok.
bővebben
szeptember 03

Eszti sikertörténete

SIkertörténetek - 1. Tanfolyam, klub Nekem tetszik a felkészültséged, és hogy türelmesen, mindenkire odafigyelve segítesz nekünk akár a tanfolyamon, akár a klubon. Azt tapasztaltam, hogy a kérdéseimre megkapom azokat a válaszokat tőled, amik segítenek a továbblépésben. Számomra az is fontos, hogy ilyenkor érzem azt a fajta elfogadást és objektivitást a te részedről, ami támogat (sajnos már tapasztaltam ennek az ellenkezőjét is, ami akár a módszertől is elijeszthet). Ez jó példát állít elém, hogy miképp is lehet tanítani, másokat rávezetni egy új útra türelemmel, megértéssel, korrektül, ugyanakkor a kellő határokat betartva!
bővebben
szeptember 02

Hajcsik Tünde sikertörténete

SIkertörténetek - Szeretném,ha tőlem is megtudhatnák a régi és az új Klienseid,hogy , Veled áldottnak érezhetik magukat,ha az Égiek veled hozza őket össze!
bővebben
szeptember 01

Arlett SVT sikertörténete

SIkertörténetek - A legelső tapasztalatom az svt-vel gondolom elég meggyőző...:) 2010 márciusában voltam az első szinten. millió problémám közül a legfontosabb annak tűnt, hogy2 éve elváltam, de az exem nem fizette ki még a részemet.
bővebben
augusztus 31

Újabb sikertörténet

SIkertörténetek - Mit is jelen nekem Éva a mai napig, mit jelent nekem az SVT? Én a netről találtalak meg. Végre egyszer az életemben nem másra hallgattam, csupán a megérzésemre! Néztem az SVT tanárokat, akik egytől-egyik mindannyian szimpatikus emberek.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

czakoeva@spiritualis.eu


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás