SIkertörténetek

Meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe!

augusztus 31

Noémi sikertörténete

SIkertörténetek - Szia Éva! Szeretném megosztani veled egy sikerélményemet.A múlt héten bevitték a nagymamámat a kórházba, a szomszédok találtak rá magatehetetlenül, teljesen zavarodott állapotban.
bővebben
augusztus 31

Ismét egy sikertörténet

SIkertörténetek - Képzeld a kolleganőmmel minden oké, teljes a harmónia, nem csapolja már az energiámat. Őszinteség, szeretet, figyelem, segítőkészség hatja át a kapcsolatunkat.
bővebben
szeptember 03

Erika sikertörténete

SIkertörténetek - Én szeretnék ezúton köszönetet mondani, mindenkinek aki az SVT -vel megismertetett, és akitől a legtöbbet tanultam, ezt elsősorban neked köszönhetem, és ezért a mai napig nagyon hálás vagyok.
bővebben
szeptember 03

Eszti sikertörténete

SIkertörténetek - 1. Tanfolyam, klub Nekem tetszik a felkészültséged, és hogy türelmesen, mindenkire odafigyelve segítesz nekünk akár a tanfolyamon, akár a klubon. Azt tapasztaltam, hogy a kérdéseimre megkapom azokat a válaszokat tőled, amik segítenek a továbblépésben. Számomra az is fontos, hogy ilyenkor érzem azt a fajta elfogadást és objektivitást a te részedről, ami támogat (sajnos már tapasztaltam ennek az ellenkezőjét is, ami akár a módszertől is elijeszthet). Ez jó példát állít elém, hogy miképp is lehet tanítani, másokat rávezetni egy új útra türelemmel, megértéssel, korrektül, ugyanakkor a kellő határokat betartva!
bővebben
szeptember 02

Hajcsik Tünde sikertörténete

SIkertörténetek - Szeretném,ha tőlem is megtudhatnák a régi és az új Klienseid,hogy , Veled áldottnak érezhetik magukat,ha az Égiek veled hozza őket össze!
bővebben
szeptember 01

Arlett SVT sikertörténete

SIkertörténetek - A legelső tapasztalatom az svt-vel gondolom elég meggyőző...:) 2010 márciusában voltam az első szinten. millió problémám közül a legfontosabb annak tűnt, hogy2 éve elváltam, de az exem nem fizette ki még a részemet.
bővebben
augusztus 31

Újabb sikertörténet

SIkertörténetek - Mit is jelen nekem Éva a mai napig, mit jelent nekem az SVT? Én a netről találtalak meg. Végre egyszer az életemben nem másra hallgattam, csupán a megérzésemre! Néztem az SVT tanárokat, akik egytől-egyik mindannyian szimpatikus emberek.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting