Ismét egy sikertörténet

SIkertörténetek - Képzeld a kolleganőmmel minden oké, teljes a harmónia, nem csapolja már az energiámat. Őszinteség, szeretet, figyelem, segítőkészség hatja át a kapcsolatunkat.

Tényleg hihetetlen az átalakulás!!! A minap kinyilatkozta felém, hogy " én annyira jól érzem magam, teljesen megváltoztam. Te is észrevetted?" Hát szóval teljes a siker és főleg az, hogy ő is jobban érzi magát a tisztítástól, megszabadult a sok irigységtől, egyebektől. (Persze nem világosítottam fel róla,hogy minek köszönhető ez. :-)))
Évikém, még egyszer hálásan köszönöm a segítségedet, a tudást, a türelmedet, a szeretetedet, amit kaptam tőled a közös munka során. A módszer elképesztően hatékony, rengeteget segített rajtam és minden téren pozitív változást hozott az életembe.
További szép nyarat és szakmai sikereket kívánok Neked!
Czakó Éva - 2012 augusztus 31.
 

 

augusztus 31

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
augusztus 31

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting