SVT módszer ajánlás

SIkertörténetek - "Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."

Szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy próbálja ki az SVT-t. Körülbelül 10 éve találkoztam a módszerrel először, és rögtön az első tisztításom alkalmával megragadott. Nem mondom, hogy nem volt furcsa kezdetben (az SVT/SPU egy egységes rendszer, de nehéz volt elfogadni, nézőpontot váltani), azonban rögtön olyan témák és problémák körvonalazódtak, amelyek rám nagyon jellemzőek voltak, és ezeknek a megoldásához segítséget is kaptam. Ne általánosságokra gondoljatok, hanem személyes, soha ki nem mondott kérdésekre, gondokra. Több évig csak tisztításokra jártam, komoly problémáktól is sikerült megszabadulnom a mesterem segítségével. Közben az SVT elindított egy úton. Lassan és óvatosan, finom változtatásokkal, megtorpanásokkal, néha visszalépésekkel, de összességében mégis előre haladva bandukoltam. Később elérkezett az idő a tanfolyamok elvégzésére, ami újabb változásokat hozott, sok felismerést tettem, másképpen szemlélem és látom az életet, magamat is. Így sem könnyű, de mégis… Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül. Hát így. Mindenki próbálja ki az SVT-t. Lehet, hogy ez a Te utad is!

K.I.

Fanni - 2022 április 03.
 

 

április 03

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
április 03

Erika tapasztalata az SVT kurzusról

"Ha úgy érzed, hogy elakadtal akkor Évitől egy jól működő bejáratott módszert tudsz megtanulni, amit bármikor alkalmazhatsz az életed során."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting