Erika tapasztalata az SVT kurzusról

SIkertörténetek - "Ha úgy érzed, hogy elakadtal akkor Évitől egy jól működő bejáratott módszert tudsz megtanulni, amit bármikor alkalmazhatsz az életed során."

Szeretném megosztani veletek az Svt-s tapasztalataimat. En Evivel csinaltam meg a kurzusokat es bizton allithatom, hogy olyan kerdeseimre kaptam valaszt amik mar evek ota foglalkoztattak. Nagyon sok uj dolgot is felfedeztem es tudtam meg magamrol. Ebben a modszerben az a fantasztikus, hogy egyben megoldast is kinal nem csak problemafeltarast.
Ha ugy erzed, hogy elakadtal akkor Evitol egy jol mukodo bejaratott modszert tudsz megtanulni amit barmikor alkalmazhatsz az eleted soran.
Hogy Evi mennyire jo tanar? Mennyire koti le a figyelmed?
Csak egy apro tortenet.
Megkertem a gyerekem, hogy ne zavarjon a tanfolyam alatt, de mivel o kakaot akart, a hatamogott kivitte a mikrot ugy, hogy nem vettem eszre. Kb 10cm-re volt mogottem. Mennyire figyelhettem Evi szavaira?
En nagyon halas vagyok az o tudasaert es azert, hogy ezt a legmagasabb szinten, szeretettel adja at a tanitvanyainak.
S.Erika
Fanni - 2022 március 19.
 

 

március 19

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
március 19

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting