Eszti sikertörténete

SIkertörténetek - 1. Tanfolyam, klub Nekem tetszik a felkészültséged, és hogy türelmesen, mindenkire odafigyelve segítesz nekünk akár a tanfolyamon, akár a klubon. Azt tapasztaltam, hogy a kérdéseimre megkapom azokat a válaszokat tőled, amik segítenek a továbblépésben. Számomra az is fontos, hogy ilyenkor érzem azt a fajta elfogadást és objektivitást a te részedről, ami támogat (sajnos már tapasztaltam ennek az ellenkezőjét is, ami akár a módszertől is elijeszthet). Ez jó példát állít elém, hogy miképp is lehet tanítani, másokat rávezetni egy új útra türelemmel, megértéssel, korrektül, ugyanakkor a kellő határokat betartva!

2. Maga a módszer

Sokszor elámulok még mindig, hogy mennyire működik az SVT. Sokat tanultam általa és úgy érzem, ez egy folyamat, tehát most is úton vagyok és több más módszer mellett egy fantasztikus eszköz van a kezemben, amit "csak" használnom kell. Szeretem, hogy az FÉ-nek és a többi segítőnek nagyon jó humorérzékük van :) Szinte már előre tudom időként, hogy mit fognak válaszolni, de azért szoktak meglepetéseket is okozni.

3. Tapasztalatok
Az utóbbi időből két apróság, ami mindenkit meggyőzhet a módszer hatékonyságáról:
- vérvétel előtti napon kálcium hiányt állapítottunk meg a klubban, ezért kértem az FÉ-t, hogy a hiányt töltse be. a másnapi vérvétel eredményeképpen nagyon minimális hiányom volt (ami szerintem a fél napos eltérésből eredően érhető volt);
- a barátnőmnek is kijött, hogy magnézium hiánya van. majd amikor egy orvossal konzultált, a szakember rávilágított, hogy a túlsúlya hátterében többek között magnézium hiány áll (amit egy vérvétel is megerősített).

És ami a legmegdöbbentőbb volt. Amikor barátnőm rákérdezett, hogy egy nagyon jó barátjával mi a helyzet, miben tud segíteni és megnéztük, akkor rengeteg diszharmonikus energia jött ki (6/a). Megkérdeztem tőle, hogy mi lehet a férfivel, mert ennyi diszharmonikus energiával még nem találkoztam, és bár lehet, hogy az illető nem panaszkodik, de hívja fel és kérdezze meg, hogy minden rendben van-e vele. Utólag derült ki, hogy ebben az időpontban éppen azon gondolkozott, hogy eldobja magától az életét. Barátnőm szerint, ha akkor nem figyel oda erre a férfire, akkor lehet, hogy ma már nem él!

Biztos vagyok benne, hogy még sok hasonló tapasztalatom lesz az SVT-vel és már várom ezeket!!!
Örülök, ismerhetem ezt a módszert, és hogy a Te tanfolyamodra jutottam el.

Szeretettel
Eszti

Czakó Éva - 2010 szeptember 03.
 

 

szeptember 03

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
szeptember 03

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting