Noémi sikertörténete

SIkertörténetek - Szia Éva! Szeretném megosztani veled egy sikerélményemet.A múlt héten bevitték a nagymamámat a kórházba, a szomszédok találtak rá magatehetetlenül, teljesen zavarodott állapotban.

Nem tudta hogy hívják, és hogy hol van.A kórházban másnap azt mondta az orvos, hogy agyödémája keletkezett, és egy 18 mm-es agydaganatot találtak a feje hátsó részében. Még nem tudták, hogy jó, vagy rosszindulatú, infúziós kezelést kapott.Az első pár napban nem tudott velünk kommunikálni, és elkezdtem kezelni kvantumszinkronizációval.Minden nappal egyre jobban lett.Már pár szót ki tudott mondani.Vasárnap pihentünk egy kicsit, és gondoltam, hogy megkérdezem Felső Ént, hogy lehet -e tisztítani a mamit.Nem volt különösebb elvárásom, már mindenre felkészültünk, mert az orvos azt mondta, ne várjunk semmi jót. Azt kértem, hogy úgy legyen minden, hogy a maminak a legjobb legyen.Tele volt testetlennel, amik el lettek távolítva, kitisztultak a programjai, homotoxikológiai lapot kellett tisztítani, végül a daganatra mutatott. Megkérdeztem, el lehet-e távolítani, és igen választ kaptam, és az is el lett távolítva. Ezek után megnyugodtam, továbbra sem volt elvárásom, nem is gondoltam az egészre.Majd hétfőn bementünk a kórházba, és a mami teljes nyugalomban ült az ágya mellett, kisimult arccal, és mosolyogva fogadott minket. Előtte a nővérek folyton küzdöttek vele, ki kellett kötözni az ágyhoz.Mondatokat még nem tudott mondani, de már megértettük mit szeretne.Tegnap vitték MR vizsgálatra, és ma azzal fogadott az orvos, hogy nincs daganat!!!Nem tudta megmagyarázni, hogy hogyan történt, de nincs!Nagyon boldogok vagyunk, pénteken már haza is visszük.Még fogok egy kicsit dolgozni az ügyön, és a kvantumszinkronizációt is folytatom.A sok évnyi "munka" végre meghozta a gyümölcsét, tudtam segíteni a mamin!Köszönöm szépen, hogy ehhez hozzásegítettél!
Puszi! Noémi
Czakó Éva - 2012 augusztus 31.
 

 

augusztus 31

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
augusztus 31

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting