Blog

Meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is teljesebb lesz az életed, ha belevágsz az önfejlesztésbe!

október 02

Merj Álmodni!

Általános - Álmodj az életeddel! Képzeld el, hogy egy nagy varázsló minden kívánságodat teljesíti! De csak a jövőben! A Múlthoz nincs varázsereje. Mit kívánnál? Most gondold át. Ha versenyre kelnél a varázslóval, te mennyit tudnál elérni a saját céljaidból?
bővebben
október 02

Anyaság

Általános - Mielõtt Anya lettem Mielõtt Anya lettem Fõzhettem magamnak meleg ételt. Ruháim nem voltak pecsétesek. Nyugodtan telefonálhattam. Mielõtt Anya lettem, Addig aludtam amíg akartam És nem izgultam milyen késõn fekszem le.
bővebben
szeptember 17

Mese az üvegablakról és a FÉNYről

Írásaim - Mese az üvegablakról és a Fényről Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesebeli ország, ahol olyan magasra nőttek a hegyek, hogy csúcsaik már az égbe nyúltak. Az egyik hegyen volt egy fennsík.
bővebben
április 22

Miért vagyunk itt

Írásaim - Miért vagyunk itt. Első beszélgetés arról, hogy miért is vagytok itt Írta: St. Germain 2008. június 21. szombat, 12:15 Amikor leszülettél erre a Földre, akkor ezt egy előzetes szándék alapján tetted, egy olyan szándék alapján, ami a te saját szuverén döntésed volt.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting