Tiborc élménye a közös munkánkról

SIkertörténetek - Tiborc elmeséli élményét a közös munkánkról

Tiborc tapasztalatai az svt-vel és a családállítással



Sokáig halogattam ennek a levélnek a megírását. Mint ahogyan sokáig halogattam a családállításon való részvételt is. Sokat olvastam róla, de kérdés volt bennem, hogy kinél vegyek részt családállításon. Veled volt már egy nagyon pozitív és kellemes élményem SVT-s tisztítással kapcsolatban. Szó szerint élmény volt a profizmusodat, az érzékenységedet, tudatosságodat megtapasztalni. Így mikor megtudtam, hogy Te is végzel családállítást, már nem maradt több megválaszolatlan kérdés, belevágtam.

A személyes találkozás alátámasztotta mind azt a pozitív benyomást Rólad, ami skypon keresztül is átjött. A kellemes, megnyugtató környezet és a többi résztvevő tudatossága nagy hatást tett rám, és tovább oldotta a gátakat bennem. Egyszerre tudod megtartani az egyenrangúságot és a rálátásodat, ami nagyon szükséges a megértő irányításhoz, vezetéshez. Én, mivel először találkoztam így a MEZŐvel, az önkontrollom határáig vitt. A többiek egyszerűek és segítőkészek voltak. Itt olyan mélységekbe láttam be, ami szinte tépte le rólam az illúziókat, és azóta is azt teszi. Az állítás óta rendszeresen ebben a MEZŐben meditálok. Nem a problémákról van itt szó elsősorban -legalább is számomra -, hanem a tisztánlátásról, a dolgok valós működésére való ráhangolódásáról, megismeréséről. Ez nyitja fel a csodákat, amit feleségemmel - aki szintén járt Nálad állításon - a szinkronicitások, és az egymáshoz való közeledés megélésében élünk meg. Nem könnyű, főleg az elme és az érzelmek miatt. De Benned értő és megértő segítőre találtunk!

Amit szeretnék még kiemelni, hogy azok az állítások, ahol segítő voltam - mint mára kiderült - egy-egy oldás volt számomra is. Talán ezeket saját magam dolgaként túl nehéz lett volna érzelmileg megélnem, megértenem, s így kaptam ajándékba az Univerzumtól.

Az ítélkezésnélküliséged energiáit a mai napig felidézem, ha megcsúszom emberi kapcsolataimban.



Köszönettel Neked, és minden segítőnek, akivel Nálad találkoztam!



Szeretetteljes öleléssel!



Tiborc

Czakó Éva - 2016 június 06.
 

 

június 06

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
június 06

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting