Tapasztalatok, élmények az SVT és SPU tanulással kapcsolatban

SIkertörténetek - "Kedves Látogató! Üdvözöllek Éva honlapján, örülök, hogy itt vagy! Nyilván oka van annak, hogy itt vagy. Szeretnélek megerősíteni abban,...

"Kedves Látogató!

Üdvözöllek Éva honlapján, örülök, hogy itt vagy! Nyilván oka van annak, hogy itt vagy. Szeretnélek megerősíteni abban, hogy a LEGJOBB helyre jöttél!

Kérdezhetnéd, hogy honnan tudom ezt? Csak magamból indulok ki. Nálam ez a következőképpen zajlott: egy kedves ismerősöm, akire nagyon felnézek megajándékozott egy ingával és elmondta, hogy lehet az ingán keresztül önmagamról kérdezni és jönnek válaszok. Gondolhatod, hogy el voltam bűvölve! Így kezdődött.......

Eleinte csak otthon a magam csendességében kérdezgettem az ingát vagyis a tudatalattimat. Később szerettem volna ennek a használatát szakszerűen elsajátítani. Így böngésztem az interneten, hogy KINEK a segítségét kérjem ehhez. Láttam ott néhány alkalmazót, de a legprecízebben, legszakszerűbben, leginkább szívből elkészített honlappal Dr. Czakó Évánál találkoztam. Így eldöntöttem, hogy vele veszem föl a kapcsolatot.

NEM BÁNTAM MEG, SŐT RENDKÍVÜL HÁLÁS VAGYOK NEKI MINDENÉRT!

Mára már az összes tanfolyamot elvégeztem az SVT és SPU-val kapcsolatban nála! Rendkívül körültekintő, sokoldalú, szívélyes fogadtatásban volt és van részem Évánál. A mai napig szívesen tartom vele a kapcsolatot. KIVÁLÓ SVT, SPU TANÁR! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! Szívesen segít bárkinek, bármiben! Ha azon gondolkodol, hogy beiratkozz-e egy SVT tanfolyamra, csak bátran TEDD MEG, szívből ajánlom!

Csodás önismereti tréning is egyben! Megéri az önmagadra fordított időt! Vágj bele bátran! Én pedig ma már csak SVT és SPU tisztítással foglalkozom, ez a munkám! IMÁDOM, SZERETEM! Szívből kívánom, hogyha elindulsz ezen az úton, ha érzel rá késztetést rengeteg sikeres pillanatban legyen részed!

Ölellek: Zsuzsa"

Czakó Éva - 2017 január 22.
 

 

január 22

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
január 22

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting