Tapasztalatok az SVT-rendszerről

SIkertörténetek - "Üdvözöllek Kedves Látogató! Egy olyan ember véleményét olvasod éppen, aki miután elvégezte az SVT és SPU összes tanfolyamát, mára már...

"Üdvözöllek Kedves Látogató!

Egy olyan ember véleményét olvasod éppen, aki miután elvégezte az SVT és SPU összes tanfolyamát, mára már kliensekkel foglalkozik.

Fantasztikusnak tartom a módszert, amellyel felvéve a kapcsolatot a Tudatalattival vagy Felső Énnel vagy Szellemmel tudsz dolgozni a jelen életed problémáin, helyzetein, rájössz összefüggésekre például, hogy ki vagy mi; miért van vagy volt az életedbe. Mit akar neked tanítani, miért jött. Azt hiszem annál nagyobb dolog nincs az életben, amikor átlátod az összefüggéseket és URALOD AZ ÉLETEDET!

Még mindig lenyűgöz, ahogy dolgozok a FELSŐ ÉNNEL és segít, vezet az előző életeim vagy a kliens előző életeinek tisztításában. Csodálatos látni, érezni az emberek pozitív visszajelzéseit egy-egy tisztítás után.

Rendkívül árnyalt és sokrétű a módszer! Például a rendszeren belül érdemes megismerni az Ábrás gyógyítás, vagy az Spirituális újjáépítés technikáját. Végig ahogy vezet Felső Én a tisztítások során, ahogy elém teszi a klienseket, FANTASZTIKUS!

EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET!

Hálás vagyok, hogy mindezt egy olyan sokrétű, szívből segítő szakembertől tanulhattam, akit Dr. Czakó Évának hívnak. Látszik az elhivatottsága, precizitása. Ő olyan ember, aki példa tud lenni számomra.

KÖSZÖNÖM ÉVA!

CSODÁLATOS MÓDSZERNEK TARTOM AZ SVT, SPU-t az ÉLETVEZETÉSBEN, POZITÍV ÉLETMÓD- VÁLTÁSBAN!

Hozzájárulhat egy BOLDOGABB élet kialakításához!
KÖSZÖNÖM FELSŐ ÉN!

Szeretettel:
Varga Zsuzsa"

Czakó Éva - 2017 január 22.
 

 

január 22

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
január 22

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting