Szabadság megélése az svt tanfolyam után

SIkertörténetek - SZABAD VAGYOK!

 Mi is az, amit Éván keresztül az SVT nekem adott? Ha egyetlen szóval kéne leírnom, akkor az a SZABADSÁG lenne. Ha csak ennyit írnék az is elég lenne, mert minden benne van. Oly sokan vagyunk kik önmagunk börtönében lakunk…a jó hír, hogy az ajtó folyamatosan nyitva volt/van, csak eddig nem tudtuk. Bármikor kimehetünk a Fénybe. A legtisztább, legfényesebb Fénybe, ahol eltűnnek a korlátok és nincsenek határok, csak a végtelen létezik. A végtelen SZERETET.

 Kedves Útkereső és már tudatos Életet Élő. Ha úgy érzed elakadtál és szállni, repülni vágyik a lelked, akkor az SVT-t Neked ajánlom. Egy szelíd módszer, mely segít ledönteni a magunkkal hozott és általunk vagy mások által épített korlátokat. Letenni a terheket, melyeket már vállunk is alig bír el. Tedd le és engedd meg magadnak, hogy egy boldog, szabad életet élj, ahol a TEST – SZELLEM – LÉLEK EGYsÉGben, harmóniában van egymással.

 

A tanfolyamon Éva szakértelme és szeretete kísér végig az úton, ami egyben önismeret is. Megmutatja, hogy ki is vagy valójában, hogy ki vagy önMAGodban. A tükör nem hazudik. Nem azt mutatja, amit látni szeretnél, hanem azt, aki vagy.  Nézz szembe önmagaddal és tapasztald meg a csodát, amit az SVT ad. Az első lépés a legnehezebb, de van, aki kézen fog és haza vezet, a Forráshoz. Csodálatos dolog levenni az álarcot és visszatalálni elvesztett önmagunkhoz. Mint ahogy a fa ősszel lehullatja leveleit, úgy csupaszítsd le önmagad. Falevelek, amik mások által ránk ragasztott bélyegek. Falevelek, amelyek felmenőink hiedelmei. Falevelek, amiket a világ elhitetett velünk. Falevelek, melyeket mások ránk akasztottak. Hulljon le minden, ami nem Te vagy és így megtalálod azt, aki mindig is voltál, önmagad. Aki egy csodálatos, szeretetre méltó, bátor, erős Lélek. Megtalálod azt, amit mindig is kerestél, meghallod szíved dallamát, amit csak követned kell és haza találsz. Felső Éned tudja és segít abban, hogy mire van szükséged. Már csak Te kellesz hozzá, a döntésed, a szándékod, hogy változtass a saját életeden. Az eszközt és minden más segítséget, támogatást megkapsz.

 

Csodás érzés volt a hasonló beállítottságú csoporttársakkal együtt lenni 3 napon keresztül, és érezni, ahogy az energiák összeadódnak és egyek vagyunk. Végtelenül hálás vagyok Mindenkinek ezekért a napokért. Köszönöm.

 

Felismerésekkel teli sétát kívánok Mindenkinek a Szabadság Ösvényén.

 

 Szeretet&Áldás&Hála

 

Nagy Évi

Czakó ÉVa - 2017 augusztus 22.
 

 

augusztus 22

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
augusztus 22

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting