Online képzés beszámolója Zsófitól

SIkertörténetek - "Szeretném megköszönni azt a sok csodát, amit adtál nekem. Mindig túl fáradt voltam és túl sok volt a problémám. Voltam svt tanácsadáson, ...

"Szeretném megköszönni azt a sok csodát, amit adtál nekem. 
Mindig túl fáradt voltam és túl sok volt a problémám. Voltam svt tanácsadáson, úgy félévente mentem, de csak rövid időre segített. Túl sok dolog volt a háttérben és túlságosan összetett.
Szerettem volna eljutni hozzád, - Pesttől 130 km-re, a Dunántúlon lakom - de két kisgyermekem mellett nehéz lett volna megszervezni az utazást, szállást. Ekkor mondtad, hogy a tanfolyam elvégzése skipe-on is lehetséges. Gondoltam, próbáljuk meg, nem volt veszteni valóm. 
Igaz,így drágább, de sokkal jobb volt számomra minden szempontból.
Először is, tudtunk a saját tempómban haladni. Nagyon összetett az anyag, túl sok az info nekem igy hirtelen, és idő kellett, hogy feldolgozzam. Mindig akkor dolgoztunk, amikor jeleztem, hogy kész vagyok tovább lépni, akkor, amikor nekem a legjobb volt. Annyit vettünk egyszerre, amit be tudtam fogadni. Addigra rengeteg kérdés érlelődött meg bennem, amikre mindig nagy szeretettel és figyelemmel válaszoltál.
És mindig csak rám figyeltél. Hatalmas élményt adtál, mindig ugy éreztem, mintha ott ülnél mellettem és onnan segítenél nekem.
Nemsokára Nálad szeretném elvégezni a haladót is, és ugyanígy, skipe-on. 
Hatalmas tudást, egy csodálatos eszközt adtál a kezembe, amivel segíthetek magamon és a szeretteimen.
Sok szeretettel kívánok áldást és fényt a munkádhoz."
Szeretettel és köszönettel: Silingi Zsófia"

Czakó Éva - 2017 április 03.
 

 

április 03

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
április 03

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting