Melinda története az SVT-vel

SIkertörténetek - "Az SVT - vel egy csodálatos utazás vette kezdetét! Ajánlom ezt az utazást mindenkinek!."

Hogy mit hozott számomra az SVT?
Dimenzióváltást! A valóságnak olyan arcát tárta elém, melyről sejtelmem sem volt. Kapuk nyíltak meg, melyek számtalan lehetőséget nyújtottak az Univerzum működésének megismeréséhez.
Az SVT megmutatta számomra, hogy legtöbbször a múltunk béklyóiban vergődve éljük jelenünket, és hogy mily téves képletekben formáljuk jövőnket.
Ha ismerjük a módszert, a kulcs a kezünkben van. Módunkban áll felismerni karmikus feladatainkat, magunk és mások számára segítséget nyújtani ;a lélek igazi önvalóját meglátni és megláttatni.
Bár az SVT tanfolyamok elvégzése után egyéb módszereket is tanultam, azt gondolom, az SVT nélkül nem lennék képes igazán érteni az Univerzum működését, a Kozmikus Erők hatalmasságát, igazságosságát, az ok okozat törvényszerűségét, és a magam szerepét ebben a csodálatosan felépített, strukturált Rend (- szer) - ben.
Az SVT - vel egy csodálatos utazás vette kezdetét! Ajánlom ezt az utazást mindenkinek!
Sz. M.
Fanni - 2022 március 16.
 

 

március 16

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
március 16

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting