Haladó tanfolyami élmény..

Rólam írták - Olyan biztonságot adó közeget teremtettél nekem, ahol semmi sem gátolt abban, hogy megnyíljak Önmagam felé.Határozottságoddal átsegítettél a nehéz pillanatokon.

....Amikor a tanfolyam harmadik napján elmentünk együtt ebédelni, kértél nekem egy takarót a pincértől, hogy ne fázzak. Számomra ennek a gesztusnak szimbolikus jelentése van. Ahogy ott védeni akartál a hidegtől, úgy védtél végig a tanfolyam alatt. Olyan biztonságot adó közeget teremtettél nekem, ahol semmi sem gátolt abban, hogy megnyíljak Feléd, és ami még nehezebb, megnyíljak önmagam felé. A három napban figyelemmel, szeretettel, empátiával vettél körül. Megtapasztalhattam, hogy minden, amit mondok, fontos Neked, és a kellő időben utalsz rá vissza, teszed helyre.

Nem könnyű a haladó SVT tanfolyam. Míg az alaptanfolyamon ámulva csodálkoztam rá a Felső Énem Fényével megvilágított Igazságokra, itt már ez a Fény olyan sarkokba is bevilágított, ahová nehéz volt benézni. De, ahogy egy sötét szobát sem lehet hatékonyan kisöpörni, úgy Lelkem tisztulásához is szükség volt és szükség van arra, hogy rálássak arra, ami gátol a szeretetben, visszahúz, félelmet kelt.

Köszönöm Éva, hogy határozottságoddal átsegítettél a nehéz pillanatokon! A három biztonságban, védelemben eltöltött nap véget ért, és éreztem, hogy nehéz szívvel mondok búcsút. Kellett egy kis idő, hogy tudatosodjon bennem, mit is kaptam, és hogy ez a három nap messze túlmutat önmagán. Mostanra megtelt hálával a szívem, megértettem, hogy újabb fontos állomáshoz jutottam.

Ezzel a tudással végleg megszűnt az az érzésem, hogy csak sodródom életem eseményei között. Ettől kezdve még tisztábban rá tudok látni arra, hogy mi miért történik velem, és így teljes tudatossággal tudom alakítani az életemet. Az igazi Szabadság ragyog az arcomba, és bár lehet, hogy még kissé hunyorognom kell ebben a Fényben, de itt van, megtapasztalhatom, átélhetem.

Éva! Köszönöm, hogy megosztottad velem tudásodat! Tudom, hogy nem könnyű a munkád, időnként komoly erőfeszítést igényel Tőled, mégis azt kívánom, hogy még sok-sok embernek tudjál úgy segíteni, ahogy nekem segítettél! Áldással, Fénnyel! Márti

Czakó Éva - 2017 augusztus 11.
 

 

augusztus 11

Élet a nyúl üregében

Egy Tantuszeső (SVT Haladó) tanfolyam élménybeszámolója
bővebben
augusztus 11

Ha spiritualitás, akkor nekem az SVT.

...sok miértre választ kaptam, és folyamatosan választ kapok...
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting