Élet a nyúl üregében

Rólam írták - Egy Tantuszeső (SVT Haladó) tanfolyam élménybeszámolója

"Miután aktív résztvevője lehettem az SVT alap tanfolyamnak, mielőbb szerettem volna bővíteni a spirituális választerápiához kapcsolódó tudásomat. Jól emlékszem, mikor érdeklődve olvastam a haladó tanfolyam hirdetése alá írt gondolatokat, melyek rövid betekintést engedtek a képzés tematikáját vázolva. Egy szó különösen megragadta a figyelmem, mely alaposan a gondolataimba vésődött. Mint egy szálka a fejedben, melytől nem tudsz szabadulni. Ez a szó nem más volt, mint a “tantuszeső.”
Nos, úgy gondolom a “tantuszeső”, mint a tanfolyamra vonatkozó egy szavas jellemzés minden tekintetben helytállónak bizonyult. Nyugodt szívvel állíthatom, abban a három napban hatalmas mennyiségű és minőségű tudás zúdult a résztvevők minden egyes tagjára, beleértve magamat is. Az intenzív elméleti anyag mellett, a gyakorlatnak is bőven jutott hely, s önmagam megismerése újabb dimenziókba volt képes repíteni, talán a szó szoros értelmében is.
A felismerések ámulatba ejtők voltak, belegondolva mégis oly egyértelműek. Ha csupán egyetlen dolgot kellene kiemelnem a tanultakkal kapcsolatosan, akkor mindenképpen az agy-újjáépítésre esik a választásom. Volt részem korábban megtisztulni, többször érezhettem lelkem megnyugvását az életem során, mégis, az agy-újjáépítéshez tartozó gyakorlat idején, olyan érzés lettek úrrá rajtam, melyet azelőtt soha nem tapasztaltam. Mint ha mázsás súlyoktól szabadultam volna a villámcsapás erejével, és hirtelenségével, melyek addig korlátoztak, visszatartottak, de abban a pillanatban a lelkem felszabadult, s legszívesebben kitört volna örömében, de nem tehette, hiszen a testem határokat szab neki.
Mikor a tanfolyam utolsó napján hazafelé utaztam, leginkább a hála érzése hatalmasodott el rajtam, hiszen hosszú évek óta kutatom a megmagyarázhatatlannak hitt kérdések sokaságát a saját életemmel, illetve magával az Élettel kapcsolatban. Aztán este kinyitottam a lakásom ajtaját, megálltam egy pillanatra, és akkor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egészen más ember lépi át ajtajának küszöbét, mint aki kettő nappal korábban reggel, elhagyta az otthonát.
Három héttel a tanfolyam elvégzése után biztosan állítom, hogy a tanulás hosszú folyamat, hiszen mindig új dolgokat fedezek fel, melyek aztán újabb kérdésekhez vezetnek. Viszont a tanulás iránti szomjúságom és a témához kapcsolódó érdeklődésem kifogyhatatlannak bizonyul. S maga a tény, hogy ma már a nyúl üregében létezem, mindennapos felfedezéseket rejt magában, és pontosan tudom a nyúl üregének mélysége ép elmével fel sem fogható.
P.G"
Czakó Éva - 2019 október 19.
 

 

október 19

Ha spiritualitás, akkor nekem az SVT.

...sok miértre választ kaptam, és folyamatosan választ kapok...
bővebben
október 19

Éva Szeretetteljes és türelemes

Kézen fogva segít átlépni a szabadság ösvényén
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting