Gyöngyi beszámolója az Online SVT Kurzusról

SIkertörténetek - "Ne aprózd el magad, keresd meg azt az egyet, ami mindent visz. Azt hiszem megtaláltam.."

 Kedves Évi !

 

Nagy-nagy köszönettel tartozom és hálás vagyok, hogy az SVT-t, mint eszközt, a "kezembe adtad" és azért is, AHOGYAN a kezembe adtad.

 

Egyszer...nem túl rég, Valaki (nem véletlen írtam nagybetűvel!) azt tanácsolta, hogy "Ne aprózd el magad, keresd meg azt az egyet, ami mindent visz." 

(Vizsgák előtt álltam, egyéb segítő szakmákat tanultam, párhuzamosan többet.)

 

Azt hiszem megtaláltam. És a Te segítségeddel, és a precizitással átadott tananyaggal  el is kezdtem tanulni. Bár pár hét különbséggel elvégeztem Nálad az alap és a haladó szintet is, mégsem mondhatom, hogy "az alap és haladó szintet megtanultam". Hisz ez egy folyamat és folyamatos tanulási lehetőség. Az SVT lett az én ajándékom magamnak, (és végül másoknak is!) a "jutifalat", a hab a tortán vagy a fahéj a habos kávé tetején...az Esszencia.

 

Azért nem mondhatom, hogy megtanultam,  mert közben rájöttem, hogy ez egy folyamat.... Általa és Általad tanulom még most is, és egyben önmagamat is. Folyamatosan. Az Általad elvetett kis magvacskák nőnek, fejlődnek bennem, az által, hogy az SVT-t alkalmazom magamon. (házi feladatok! :) ) Útravaló Tőled.

 

Ezért szeretem talán a legjobban... Amiért magamon keresztül lehet, sőt KELL!! megtanulni. Nem pedig másokon "gyakorolni", mint más területeken, amiket tanultam eddig. Egyébként is....valahogy...van egy olyan érzésem, hogy nem is kell gyakorolni, hisz "betöltődik"...  Úgy adod át, olyan természetességgel, odafigyeléssel, hogy "csak úgy betöltődik"...

 

Önmagam különböző életterületeit, részeit tisztítom/gyógyítom és ha mással dolgozom már tudom, hogy "én itt már jártam". Biztonságot ad, azt az érzést, hogy "hazaérkeztem".

 

A másik csoda, hogy online tanultam. Itthonról mindkét tanfolyamot. Bár kicsit először furcsa volt... mintha kívülálló lennék. Hamar rájöttem, hogy ez csak az én fejemben van így.  -Egyedül voltam online résztvevő a többiek személyesen voltak jelen.-    Az érzés azonban nem sokáig tartott... Mindent, mindenkit láttam és hallottam (sőt! néha úgy éreztem többet is, mint a személyesen jelenlévők, minden rezdülésemre, minden kérdésemre vagy azonnal vagy később választ kaptam épp úgy, mint a többiek!) Bemutatkozástól, tananyagon, kérdéseken, gyakorláson keresztül a búcsúzásig végig "jelen voltam".

Fantasztikus érzés.

 

Hálás köszönet, hogy nem kellett újra napokra kiszakadnom a családom köréből az újabb tanulmányaim miatt!

 

A haladó tanfolyam pedig épp azért volt más, mert most pont fordítva volt a résztvevők aránya. Annyian voltunk online résztvevők ahányan az alap tanfolyamon személyesen voltak és egy fő személyesen volt jelen Nálad. 

 

Így is tökéletes volt minden. Részletesen, minden információt átadtál, megmutattál mindenkinek. Technikai és személyre szabott tanácsok, többek között  arra vonatkozóan is ha magunkkal dolgozunk vagy ha klienssel fogunk dolgozni. Maximális odafigyelést és válaszokat kaptunk, olyan tanítást, ami Tanítás. Útravaló.

 

 

Hálás köszönet, hogy Nálad tanulhattam és, hogy része lettél az életemnek.

 

...és hálás köszönetem annak a Személynek is, aki "Hozzád terelt"...

 

 

Gyöngyi

 

 

Czakó ÉVa - 2017 december 20.
 

 

december 20

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
december 20

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting