Gábor története a keresésről

SIkertörténetek - " Bátran mondhatom, hogy soha sehol nem kaptam még olyan pontos, hiteles és átfogó válaszokat a kérdéseimre, mint amilyeneket az SVT képes nyújtani számomra."

"Szia Éva!

Néhány gondolatomat szeretném megosztani Veled, melyek az SVT alap tanfolyam után fogalmazódtak meg bennem.

Hatalmas tudásodon kívül, a végtelen türelmedet, a hozzám, illetve a csoport minden egyes tagjához kapcsolódó megértésedet, a milyenségünkhöz köthető elfogadásodat is megtapasztalhattam, mely mindenképpen magasztos jellemre vall.

Hosszú évek óta keresem magamban, illetve mindenütt a létezés okát, miértjét, ugyanakkor mindig hatalmas érdeklődéssel figyeltem és figyelem ma is, az emberek viselkedésere vonatkozó szabályszerűségeket, programokat, melyek okán mindenkinek kialakul a saját egyedi jelleme.

Mindig különös figyelmet szenteltem arra, hogy egyes kimondatlan, illetve tudatalattiban rejtve maradt “sérülések” miként szomatizálódnak testünk bármely szegletében.

Bátran mondhatom, hogy soha sehol nem kaptam még olyan pontos, hiteles és átfogó válaszokat a kérdéseimre, mint amilyeneket az SVT képes nyújtani számomra."

Gábor

Czakó Éva - 2019 augusztus 28.
 

 

augusztus 28

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
augusztus 28

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting