És azóta sem engeded el a kezem

Rólam írták - Hála, hogy megtaláltam ezt a módszert, ami előre visz, fejleszt, és meg tudom tapasztalni azt a sok apró csodát, ami körülvesz, de eddig valahogy elsiklottam felette.

 2014-ben egy spirituális táborban voltam, ott találkoztam valakivel, aki SVT-vel foglalkozik. Csinált nekem is egy tisztítást, és én akkor éreztem, hogy ez a módszer nekem is kell.

Ekkor kezdtem keresni, olyan embert, aki ennek a képzésével foglalkozik. És szerencsére rád találtam Évi, a pozitív kisugárzásod már akkor megfogott, és minden képen hozzád szerettem volna menni a tanfolyam elvégzésére. Fel is vettem veled a kapcsolatot, egyeztettünk időpontot, és még 2014-ben meg is csináltam az SVT alaptanfolyamát.

Évi végig nagy szeretettel foglalkoztál velünk, pontosan magyaráztad ezt az egész rendszert, és hagytál nekünk időt, hogy a saját tempónkban haladjuk. Nagyon sokat tanultam a tanfolyam ideje alatt.

Először magamon kezdtem el dolgozni, folyamatosan tisztítottam, és bár nem látványos módon, de apró változások megindultak az életemben , jobb lett a hangulatom, jobban oda tudtam figyelni másokra és a környezetemre. Miközben dolgoztam magamon, elő jöttek kérdések, amikre nem tudtam a választ, ekkor írtam neked, és mindig nagyon gyorsan válaszoltál, segítettél nekem, hogy jobban tudjam megérteni a dolgokat.

Már, amikor befejeződött a tanfolyam, akkor tudtam, hogy nem fogok, itt megállni, hanem megcsinálom a haladó tanfolyamot is. Ezt néhány hónappal később meg is tettem. Fantasztikus volt, hogy most már az egész rendszerrel tudtam dolgozni. Ekkor már nem csak magamat tisztítottam, hanem elkezdtem a barátaim körében is ezzel foglalkozni, és végtelen örömmel tölt el, hogy látom, milyen eredményesen működik az SVT náluk is.

Évi neked mindig hálás leszek, hogy megismertettél ezzel a módszerrel, és hogy, azóta sem engedted el a kezem, mert ha bármi problémám van, tudom, hogy rád mindig számíthatok.

Az SVT-nek és Évinek hála, megtaláltam ezt a módszert, ami előre visz, fejleszt, és meg tudom tapasztalni azt a sok apró csodát, ami körülvesz, de eddig valahogy elsiklottam felette.

Nagyon köszönöm Neked, Évi.

Szeretettel: Karhusz Timi

Czakó Éva - 2017 július 28.
 

 

július 28

Élet a nyúl üregében

Egy Tantuszeső (SVT Haladó) tanfolyam élménybeszámolója
bővebben
július 28

Ha spiritualitás, akkor nekem az SVT.

...sok miértre választ kaptam, és folyamatosan választ kapok...
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting