Egyszerű és egyenes út

SIkertörténetek - "Hogy egy módszerről el tudjuk dönteni mennyire a miénk, mennyire áll közel hozzánk, először sajátélmény során a legjobb, ha megtapasztaljuk a...

"Hogy egy módszerről el tudjuk dönteni mennyire a miénk, mennyire áll közel hozzánk, először sajátélmény során a legjobb, ha megtapasztaljuk a hatásait.

Az SVT esetében egyszerűnek és egyenesnek tűnt az út, miután meggyőződtem a közvetlen hatásairól és a blokkok oldásáról, melyekkel szinte megkönnyebbültem az életem egyes területein. A felismerések néha egyszerűnek tűntek, mégis visszajelzést kaptam számos elakadásról. Eközben szakirodalmat olvasgattam magyarul és Robert Detzlertől angolul, majd kerestem egy SVT tanárt, akinél elvégeztem az alapfokot, és hamarosan folytatom nála a haladó tanfolyammal.

Tavaly óta számos tisztítást végeztem barátokkal, ismerősökkel és figyelemmel kísérem a közösségi média SVT csoportjait, ahol szinte mindennap adódnak új ötletek, kérdés-válaszok. Az ingával szépen lassan egymásra hangolódtunk, és azóta ingagyűjtővé is váltam.


Azt tudom tanácsolni azoknak, akik eddig tanakodtak, hogy ingázzanak-e, vágjanak bele bátran és tanulják meg a spirituális választerápiát. Rengeteg örömöt okoz, hiszen mindenki tud ingázni s ha valaki belső indíttatást érez, akkor ne álljon ellen, hiszen annak oka van, hogy meghívták.


Jeva"

Czakó Éva - 2017 január 22.
 

 

január 22

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
január 22

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting