Egy sorselemző szemével hogyan látom Évát

Rólam írták - Aki Évához fordul profizmust ,empátiát tapasztal  és egy azonnali  érezhető segítséget,oldást kap.


Tarot-asztrológia tananácsadóként nagyon fontos számomra, hogy minél  kiegyensúlyozottabb és erősebb legyek, hiszen mások problémáit hallgatom meg. Ezért én is folyamatosan dolgozom magamon. Évát 2013 őszén ismertem meg. Számomra első perctől egy nagyon felkészült és hiteles szakértő, de én az ilyesmit meg is szoktam érezni. Tudjuk, hogy véletlenek nincsenek, a mi találkozásunk sem volt az, erős vezettetést éreztem, amikor először elmentem hozzá. Új volt a metódus, de nagyon meggyőző. Az életemben, és bennem lévő adottságok, jellegzetességek már az első alkalommal felszínre jöttek. Felkavaró hatása volt a tisztításnak, nagyon érezhető volt hogy történt valami. Emlékszem, egy kis idő kellett, hogy feldolgozzam. Az ember ilyenkor régi, nyomasztó terhektől szabadul.

Egy évvel ezelőtt egy SPU teljes test kezelésen is voltam. Éva akkor egy műtétre készített elő, nagyon érdekes volt. Nem csak fizikai testünk van, hanem több, más síkokon lévő, szemmel nem látható, finomabban hangolt éteri, szellemi testünk  is, melyeknek energetikai szintű anatómiájuk van. Az azokon elvégzett korrekciók megjelennek a fizikai testünkön is. Utána mintha megsokszorozódott volna az erőm, vagy valamiféle töltést kaptam volna. Korábban nem volt hasonló tapasztalatom. Érdekes élmény volt. A műtét is kiválóan sikerült.

Több alkalommal voltam családállításon is, Éva saját módszert fejlesztett ki, ami kiválóan működik. Döbbenet, ahogy a távolban lévő személyek karaktere, testbeszéde, stílusa is megjelent állításokon. Ha nem vagyok ott, nem hiszem el. Ezt át kell élni. Lelkileg nagyon megérinti az embert, ilyenkor mindenkinek vannak nehéz pillanatai, de nagyon felszabadító. Az sem véletlen, hogy egy-egy alkalommal kik jönnek össze, kikkel dolgozunk együtt. Előfordult, hogy mindenkinek szinte ugyanaz volt az alapkonfliktusa az életében. Az állítások utáni időszakban valóban megfigyelhető minőségi változás az emberi kapcsolatokban, konkrétan karmákat lehet letenni.

Mint sorselemző különösen értékesnek tartom az SVT rendszert, mivel a két terület együtt nagyon komplex. Én látom egy személyes horoszkópban, Tarot kártyában, hogy hol, mely sorsterületen vannak nehézségek, komoly feszültségek, az SVT-ben viszont bele is lehet "nyúlni" és rendbe tenni azokat. Én is elvégeztem Évánál a kezdő és a haladó SVT tanfolyamot, leginkább magamat szoktam tisztítani, a teret, ahol dolgozom és a Tarot kártyámat. Ez egy hiányt pótló, és nagyon fontos része a kliensekkel való munkámnak.

A lélek területe mindenki számára a legérzékenyebb, és a legfájóbb pont tud lenni, de aki Évához fordul profizmust, empátiát tapasztal és egy érezhető, azonnali segítséget, oldást kap. A további belső munka önmagunkon már a mi utunk, a mi feladatunk!

Réka

 

 

Czakó Éva - 2017 augusztus 09.
 

 

augusztus 09

Élet a nyúl üregében

Egy Tantuszeső (SVT Haladó) tanfolyam élménybeszámolója
bővebben
augusztus 09

Ha spiritualitás, akkor nekem az SVT.

...sok miértre választ kaptam, és folyamatosan választ kapok...
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting