Az SVT, Böbe szemével

SIkertörténetek - Az SVT-ről egy barátnőmön keresztül hallottam, előtte még csak tudomásom sem volt róla. Elmentem egy tisztításra, ahol nagyon érdekes dolgokat hallottam és tapasztaltam, ezért kis idő elteltével még egyszer visszamentem.

Utána néztem a neten, mi is az SVT, mire lehet használni, hogyan lehetne megtanulni. Több oktatót is találtam, téged szimpátia alapján választottalak. Az érdekes a dologban az, hogy akinél tisztításon voltam, ugyan csak nálad tanult, amit én utólag tudtam meg. Ő megerősített, hogy tanuljak, és csak nálad! Az alap tanfolyam nagyon érdekes volt, élvezetes és persze nem túl könnyű, hiszen rengeteg információt kellett lejegyzetelni, megérteni. A tanfolyam után majd 2 hétig furcsán éreztem magam, tisztultam, a szó fizikai és szellemi értelmében is. Sokat dolgoztam! A haladó tanfolyamunk nehezen jött össze, nem minden erő szeretné a fejlődést! Karácsony volt, és mindenki nagyon fáradt. Nekem nehezebben érthető volt ez a rész, de belevetettem magam, és sikerült. Hazaérkezésem után mást sem csináltam, csak tisztítottam, minden este. Rémálmaim voltak egy hétig, mert nappal ki tudtam védeni a támadásokat, éjjel a tudatom már beengedte a negativ erőket. Félelmetes volt! Akkor hívtalak, segíts! Elmondtad, mit tegyek, hogyan kérjek védelmet éjszakára, és sikerült! Majd tisztítottam és tisztítottam, volt, amikor naponta kétszer, de egyszer biztosan. Nem lettem függő) de akkor ez nagyon fontos volt! És most jön az a rész, amit Neked és az SVT-nek köszönhetek! Az életem megváltozott. Nem kellenek nagy szavak! Minőségi a változás! A munkámban szárnyalok, folyamatosan jönnek a különböző felkérések, tanulási lehetőségek, felemelték a fizetésem, új bérkategóriába kerültem. A pozícióm egyet ugrott, bár ugyan ott ülök és ugyan azt csinálom. A fiammal a kapcsolatom sosem volt rossz, de most még kiegyensúlyozottabb, hiszen őt is képes vagyok védeni és tisztítani. Az emberek szeretnek velem lenni és velem beszélgetni, tanácsért fordulnak hozzám. Megállítanak és megkédezik, mi az oka a változásnak, az elmúlt héten hárman is ezt tették! A barátnőm azt mondta, kétszázzal száguldok előre. Egy kollégám azt mondta, látja, a változás belülről jön. Rengeteg ötletem van, ami megvalósításra vár. Ma már tudom, hogy a félelem honnan jön, és hogyan tisztíthatom. Ha lehangoltnak érzem magam, azonnal veszem elő az ingát, mert tudom, ez nem én vagyok, nem belőlem jön! Természetesen van mit tanulnom, és van min dolgoznom! Most úgy érzem, az áttekintés tanfolyammal várok, de szerettem volna megosztani veled, hogyan változott meg az életem!

Hálás vagyok Neked! Köszönöm!

Böbe

Czakó Éva - 2012 augusztus 31.
 

 

augusztus 31

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
augusztus 31

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting