Az Svt a Szeretet csatornája és kifejeződése

SIkertörténetek - "Köszönöm neked, hogy segítesz eligazodni ebben a csodálatos világban.Kiskoromtól kezdve vallásos voltam, mindig hittem a fizikai testünkön...

"Köszönöm neked, hogy segítesz eligazodni ebben a csodálatos világban.
Kiskoromtól kezdve vallásos voltam, mindig hittem a fizikai testünkön túli világban. Talán azért is, mert babakoromban meghalt édesapám akihez mély erős láthatatlan kötelék fűzött, fűz ma is, és én mindig éreztem a közelségét, fentről a segítségét. Nap mint nap féltett, óvott, segített, segít nekem ma is. Csak észre kell venni a jeleket, meghallani a sugallatokat. Tudni, hogy valaki fentről vigyáz ránk.
Ez egy egészen más tudat, állapot, mint amit a tévében látunk, mint ami az anyagi világ. Ennek a világnak egy nyelve és egy csatornája van, a SZERETET. Mély, igazi, nem kérkedő, belülről fakadó. Az érzések nyelvén beszél velünk.
Két kisgyermek anyukája vagyok, átélhettem, ahogy a testemből, véremből egy új, pici élet született. Részt vettem DR. Hidas György : Anya-magzat kapcsolat-analízisén és átéltem a csodát, kommunikáltam a pocaklakóimmal. Gyönyörű képeket, világokat mutattak nekem, életük feladatát mesélték. Megmondták, hogyan születnek majd,
Nekem mindvégig hiányzott egy láncszem a sorból. Nem tudtam, hol, hogyan keressem majd. És megtaláltam az svt-t, az összes ki nem mondott kérdésemre a választ.
A legcsodálatosabb segítséget. Nem tesz minket gazdaggá, férjezetté, diplomássá, de segít, hogy magunk erejéből boldogok legyünk. Utat mutat régen elfelejtett önmagunk titkos mélységeibe. Oda, ahol MI MI vagyunk. Lehullik rólunk az évek ránk rakódott rétege. A szüleink által közvetített kép, ahogyan ők láttak minket, saját szemüvegükön keresztül, a barátok felé közvetített szerep, az összes álarc, hamis kép. És lelkünk mélyén rátalálunk igazi önvalónkra, aki erős, hatalmas és gyönyörű. Nincsenek rossz hozott programjai, nem gonosz, kapzsi vagy féltékeny, Csak egyszerűen tiszta és szeret. És mire lehámozzuk magunkról a rengeteg felesleges ránk nőtt réteget, mint egy öreg ruhát, a világ megváltozik körülöttünk. Változtatunk vagy boldogan maradunk, rajtunk múlik. De a választásokat MI hozzuk. Elkezdjük szeretni a világot és a világ "visszaszeret" minket. Lehet, hogy a paradicsomban voltunk végig, de csak most döbbenünk rá? Elindulunk az utunkon, és érezzük, hogy annyi idő után végre hazafelé tartunk.
Az svt segít minket. Nem dönt helyettünk, nem választ utat, csak megfogja kicsit a kezünket és segít, hogy elinduljunk az úton, ami a miénk, Hogy megtaláljuk mindazt, amit mindig is kerestünk.
Levesszük a napszemüveget és meglátjuk a színeket, a fényt, a rengeteg napi csodát. Érezzük a szívünkben a végtelen szeretetet, Isten jelenlétét."

Szeretettel: Silingi Zsófia

Czakó Éva - 2017 március 26.
 

 

március 26

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
március 26

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting