Az svt tanfolyam után rámtalált a szerelem is

SIkertörténetek - "Az SVT alaptanfolyam elvégzése életem egyik legjobb döntése volt. Rengeteg, régóta halmozódó terhet és berögzült rossz szokást tudtam...

"Az SVT alaptanfolyam elvégzése életem egyik legjobb döntése volt.

Rengeteg, régóta halmozódó terhet és berögzült rossz szokást tudtam elhagyni az SVT segítségével, úgy érzem, visszataláltam ahhoz, aki vagyok és akinek mindig is lennem kellett volna. Nagyon sok megpróbáltatást éltem át az elmúlt években, és ez nyomokat hagyott rajtam, külsőleg és a szívemben is. Azt hiszem, erre mondják, hogy megtört az élet. Most az életem ismét könnyed, mint gyermekkoromban, a munkában megtaláltam a helyemet, az emberi kapcsolatok terén is csupa fantasztikus dolgokat tapasztalok. Újra be tudok illeszkedni egy közösségbe, barátokat tudok szerezni, képes vagyok nyitottan, mindenféle elvárás nélkül szeretetet adni, és 3 év csend után nagyon úgy fest, hogy rám mosolygott a szerelem.
Ez Évának, az SVT-nek és a folyamatos, tudatos, kitartó munkámnak köszönhető.

Mindig vannak kisebb-nagyobb akadályok, de pozitívan szemlélem a dolgokat és ennek megfelelően élek és cselekszem. Persze néha nehéz változni és változtatni. Rengeteget kell tenni érte, és bizony vannak kellemetlen pillanatok. Sokszor kell emlékeztetnem magam a tanultakra, és ami a legfontosabb, hogy értékeljem azt, ami van. De megéri!!
Kimondhatatlanul hálás vagyok a lehetőségért, és ma már az útért is, amely ide vezetett.

Ami pedig ennél is nagyszerűbb, hogy újra képes vagyok mosolyogni, nevetni, és ezzel másoknak is segíteni. Hiszen sokszor rengeteget jelent egy jó szó, egy kedves mondat, vagy egy kiadós beszélgetés. Egyelőre ennyiről tudok beszámolni, de ki tudja, mit hoz a jövő...
Fónagy Orsolya Erzsébet

Czakó Éva - 2017 március 22.
 

 

március 22

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
március 22

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting