Az Svt malmai őrölnek

SIkertörténetek - Gyorsan vagy lassan ,mindegy.

"Nem szoktunk minden nap azon örvendezni, hogy lélegzünk, eszünk, iszunk, mozgunk. Természetes részei életünknek. Pedig érdemes néha hálával gondolni ezekre a csodákra!

Valahogy így vagyok az SVT-vel is. Belesimult az életembe. Egyedül is gyakran előveszem az ingát, és Ágival, akivel együtt tanultunk az alap tanfolyamon, rendszeresen összejövünk, és tisztítjuk egymást.

Úgy érzem, most itt az ideje a rácsodálkozásnak!

A haladó tanfolyam talán legnehezebb része a negatív szilárd alap feltárása. Nem csak technikailag, hanem érzelmileg is. Itt szembesülünk életünk fő kihívásaival. Olyan dolgok jönnek elő, amire nem szívesen gondolunk. Túlmegy a szokásos önismereti módszereken, mert lebontja azokat a tudatalatti gátakat, amelyekkel meg akartuk óvni magunkat a tisztánlátástól. És bizony elképzelhető, hogy a tanfolyam védett közegéből kilépve meg is felejtkezünk az ott kapott üzenetről. Legalább is velem ez történt.

Négy hónappal később a közös SVT-zésünkön merült fel bennem teljesen váratlanul az akkor feltárt fő témám. Ági nemcsak tisztított, de rögtön tudott javasolni nekem egy olyan embert, akihez segítségért fordulhatok.

Elindult a folyamat! Nagyszerű vezetőt kaptam! Hatalmas volt bennem az ellenállás, de a belső vezettetésem ereje még hatalmasabb volt! Öt hónap tanulás, felkészülés után a mentorom segítségével olyan átütő erejű változáson mentem keresztül, hogy szinte fizikailag éreztem, ahogy az a bizonyos negatív alap apró darabokra törik szét bennem.  Nem túlzásként írom, hogy újra megszülettem!

Az SVT malmai őrölnek. Gyorsan vagy lassan, mindegy! Éppen a nekünk legmegfelelőbb sebességgel."  

L.M

Czakó ÉVa - 2018 május 20.
 

 

május 20

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
május 20

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting