..Elkezdjük szeretni a világot és az visszaszeret minket.

SIkertörténetek - Levesszük a napszemüveget és meglátjuk a színeket, a fényt, a rengeteg napi csodát.

„ Az SVT segít minket,Nem tesz minket gazdaggá, férjezetté, diplomássá, de segít, hogy magunk erejéből boldogok legyünk. Utat mutat régen elfelejtett önmagunk titkos mélységeibe. Oda, ahol mi, MI vagyunk. Lehullik rólunk az évek ránk rakódott rétege. A szüleink által közvetített kép, a barátok felé közvetített szerep, az összes álarc, hamis kép. És lelkünk mélyén rátalálunk Igazi Önvalónkra, aki erős, hatalmas és gyönyörű, akinek nincsenek rossz, hozott programjai, nem gonosz, kapzsi vagy féltékeny. Csak egyszerűen tiszta és szeret. És mire lehámozzuk magunkról a rengeteg felesleges ránk nőtt réteget, mint egy öreg ruhát, a világ megváltozik körülöttünk. Változtatunk.

Elkezdjük szeretni a világot és a világ "visszaszeret" minket.
Levesszük a napszemüveget és meglátjuk a színeket, a fényt, a rengeteg napi csodát. Érezzük a szívünkben a végtelen szeretetet, Isten jelenlétét."

Nem dönt helyettünk, nem választ utat, csak megfogja kicsit a kezünket és segít, hogy elinduljunk az úton, ami a miénk.Hogy megtaláljuk mindazt, amit mindig is kerestünk. 

 Köszönöm neked Évi, hogy segítesz eligazodni ebben a csodálatos világban!


Szeretettel: Silingi Zsófia
2017. március 26

Czakó Éva - 2017 augusztus 05.
 

 

augusztus 05

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
augusztus 05

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting