Utolsó nap-búcsú

Általános - A Bölcs maga dönt....

Szóval ,,,Nos,,,Tehát

Eljött az utolsó nap, a befejezés, a búcsú napja. Én is búcsúzom, de ezzel még nem ért véget a történetem, van folytatás.

„A bölcs maga dönt, a többi a közvélemény szerint”

Számomra a spirituális válasz technika bebizonyította, hogy létezik egy másik dimenzió a saját életemben. De…nem látható, nem tapintható, nem ízlelhető…..érezhető, ahogy a nap melege a hófehér sziklákon, a mediterrán világ jóleső zsongása, szeretettel átitatott megnyilvánulása, a keleti bölcsességek intelligenciánkra gyakorolt hatása.

Mindenre van válasz az életedben, csak keresned kell. Hogy a spiritualitásban találod e meg, vagy a materiális világodban az a Te választásod. Tudod, a bölcs maga dönt……

Én találtam egy laterális megoldási formát, és be kell valljam, kár, hogy a múltamban a spirituális válasz technika nem vett részt a probléma megoldási formák repertoárjában. Mindig döntéseket kellett hoznom. Volt, hogy rossz döntést hoztam és megfizettem a tanuló pénz árát.

Egyszer kamionosként dolgoztam nyugateurópában kezdőként. Rájöttem, hogy a pokol inkább Balira hasonlít ahhoz képest ,amit az európai utakon át kell éljek. Délfrancia országból hazafelé egy buszon kérdéseket tettem fel egy öreg mindent látott sofőrnek…… A sok kérdés után felhorkant, hogy „nem kell neked mindent tudnod! Fizesd meg a tanulópénzt, amiért ezt a szakmát választottad!” Elképedtem az érzéketlensége folytán. Abbahagytam a kamionozást és átértékeltem az életem.

Nem kell megfizetnem az árát mindennek. Vannak más megoldások is a válaszok felfedezésére, kevésbé fájdalmasak is. Nem élünk eleget ahhoz, hogy mindent megtanuljunk, megtapasztaljunk. De a válaszok mindig megvannak csak, hogy hol tesszük fel őket az nem egyértelmű.

A hölgyek búcsúznak….ölelés… puszi… elérhetőségek egyeztetése…..szeretet. Senki nem siet, pedig türelmetlen férjek, párok várják őket odalenn. Sorban pittyennek a telefonok, menni kell. Utolsónak távozom, egy hölgy megölel, úgy szorít, hogy érzem, beleremeg. Minden pillanat ,amit itt megéltem az megváltoztatta az életem a világképemet azt,amit eddig jónak tartottam.

Búcsúzom Tőletek, remélem, hogy megmutathattam egy férfi szemszögéből is mi a spiritualitás gyakorlati haszna. A részleteket szándékosan nem meséltem el, éljétek át Ti is, ahogyan én is…….

„A bölcs maga dönt, a többi a közvélemény szerint”

Czakó Éva - 2023 január 28.
 

 

január 28

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
január 28

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting