Szeptemberi új kezdet - velem tartasz?

Általános - Neked is vannak céljaid? Elérhetőek, régóta vágyottak, titkosak? Vállalod őket? Netán egy barát, tanár, lelki vezető, család, vagy egy nagyobb...

Neked is vannak céljaid? Elérhetőek, régóta vágyottak, titkosak? Vállalod őket? Netán egy barát, tanár, lelki vezető, család, vagy egy nagyobb közösség támogat céljaid elérésében? Naponta teszel a megvalósulásáért, céltudatosan, szorgalmasan, nem feladva? Vagy csak tervezed,hogy ezt vagy azt de jó lenne megkapni, elérni? Vagy ilyeneket mondogatsz magadban: „Majd akkor leszek boldog, ha végre leadtam az utolsó öt kilót! Ha majd megtaláltam a Szerelmet és párkapcsolatom lesz, elmegyünk az Igazival nyaralni! Akkor leszek igazán elégedett magammal, ha jó fizetésem lesz, ideális szeretetteljes kapcsolatot tartok a családommal, munkahelyi kollégákkal, jól nézek ki, rendszeresen sportolok, és minden tökéletes bennem, rajtam és körülöttem, és a Föld nevű bolygón."


Netán idő előtt feladod? Már nincs erőd egyedül kitartani, belefáradsz, pláne ha nem látsz változást jó sokáig és van úgy, hogy tényleg betelik a pohár. Jártál már így? És akkor mit csinálsz? Ha ismerjük a dinamikáját ennek a folyamatnak, akkor megtanulhatjuk ezt tudatosan jól kezelni és úrrá lenni a helyzeten.

Mindenekelőtt adjunk teret a változásnak.

Kérlek, hogy Te is tűzd ki a céljaidat, ami legfőbb javadat szolgálja. Hiszek abban, hogy nem álmokat kergetsz, hanem célokat valósítasz meg. A célokhoz lépésről lépésre tettek vezetnek. Rendszeres, ismétlődő tevékenységek, hétköznapi korai kelések, szorgalmasan végzett feladatok, ahol a kitartás a jelszó. Az ismétlődés miatt lépéseink tűnhetnek unalmasnak, haszontalannak, vagy feleslegesnek. A kihívás éppen abban áll, hogy felismerjük, hogy éppen csak egy program kapcsolódott be, ismétlődik, és valójában mi magunk lehetünk saját célunk megvalósulásának valódi akadálya.

Egy mondás szerint, ha a hegytetőn álló kolostorhoz több ezer lépcső vezet, jó alaposan nézd meg a bejáratot, majd ezután mindig csak a következő lépcsőfokra figyelj. Haladj a saját ritmusodban, figyelj mindig az adott lépésre. Magadhoz alkalmazkodj. Ha azt nézed, hogy milyen sok lépcsőfokot kell lépned, valószínű, hogy feladod. Ehelyett mindig csak az adott mozdulatra, az adott lépcsőfokra figyelj, így Te lehetsz az, aki azon a kolostorajtón belép, a kitartó munkádnak, a figyelmed összpontosításának köszönhetően. Megmászni több ezer lépcsőt nem fizikai teljesítmény, hanem szellemi kihívás.

Mindannyiunknak vannak bevált, ésszerű, rendszeresen visszatérő kifogásai, ezeknek különböző mértékben adunk teret - vajon felismered a mintázatokat, félelmeket, aggodalmakat, még bedőlsz nekik, vagy újraneveled magad, használsz megerősítéseket, vannak felismeréseid? Látod magadat, ahogy változol és változatni szeretnél? Elismered magad, elismered az erőfeszítéseidet?
Bízom abban, hogy igen!

Kérlek, hogy adj magadnak egy új lapot, és valóban írd össze céljaidat. Bátran, írd le az összeset, és most ne fogd vissza magad. A listát csak Te látod. Írd oda azt is, hogy mi az akadálya annak, hogy ezeket megvalósítsd. Ha mindent leírtál, tedd félre, pihenj egy kicsit és pár nap múlva vedd elő a listád. Nézd meg, hogy mitől teszed függővé a céljaid megvalósulását, van ismétlődés, van összefüggés?
Itt van hamarosan a szeptember, ami mindannyiunk számára egy új kezdet akár az iskolásoknak a tanévkezdés. Miért ne használnánk valami nagyszerű cél megvalósítására ezt a hónapot?

Szeptemberben egy különleges tanfolyamsorozatot indítok. Az SVT-s tanfolyamokon a párkapcsolati kérdéseknek, a női és férfi energiák megélésének és harmonizálásának szeretnék teret adni egy-egy óra erejéig a tanfolyam keretein túl. Minden résztvevőt szeretnék megajándékozni egy áttekintő SVT-s rendszer- és családállítással a témában.

Ha van kedved, tarts velem, és legyen ez a szeptember egy nagyszerű kezdet a számodra is!
Nincsenek elérhetetlen álmok!

Találd meg a célodat.

Bízz magadban és szeresd magad, megérdemled!


Szeretettel,

Éva

 

Czakó Éva - 2016 augusztus 01.
 

 

augusztus 01

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
augusztus 01

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting