Svt Tanfolyamok

Általános - Segíts magadon és ISTEN is megsegít!Milyen igaz..Sosem késő elkezdeni tanulni

Az SVT egy szellemi-lelki, tanácsadó módszer, amely az életünk bármely területét akadályozó negatív programok feltárására szolgál. Az információ gyógyászat területéhez szorosan kapcsolódik. Érzelmi reagálásunk okát, emberi kapcsolatunk nehézségeit, lelki problémáink okát segít  beazonosítani és arra megoldást találni  Szellemi vezettetésünk (Felső Énünk) által. Az egyéni tanácsadás során  számos kérdésben kaphat választ a kérdező.

A tanfolyami kurzusokat (alap és haladó szinteken) a módszert alkalmazni vágyók számára indítjuk. Nem szükséges szakmai előképzettség.

Ajánlott az egyéni problémamegoldás céljából, az öngyógyító megoldások egyikeként elsajátítani a módszert. Egyik legfőbb előnye, hogy ÖNMAGÁN is hatékonyan alkalmazhatja bárki.

Az alap tanfolyam anyagának elsajátításával  a tanulók képesek önállóan dolgozni .Így egy megoldó kulcsot kapnak a kezükbe a fizikai-mindennapi életükben lévő számos kérdés  megoldásához.

Szakemberek számára kiegészítő képzésként, vagy mint önálló gyógyító technikaként ajánlom a módszert.

Czakó Éva - 2016 május 04.
 

 

május 04

Áremelés 2024. Januártól

EMELKEDIK az Alap, Haladó, Áttekintés kurzus ÁRA !
bővebben
május 04

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting