SVT-RŐL MÁSHOGYAN

Általános - Ismered ezt a SORSFORDÍTÓ módszert?Amit akár saját magadon is alkalmazhatsz...Ismerd meg!



ISMERED EZT A SORSFORDÍTÓ MÓDSZERT, AMIT MAGADON ÉS MÁSOKON IS ALKALMAZHATSZ?

HA NEM, MEGTANULHATOD!

... Az SVT egy járható út ahhoz, hogy a Felső Énnel kapcsolatba lépjünk és segítségével pozitív kijelentésekkel programozzuk át a tudatalatti elmét.
Az SVT technikája egy nagytakarítás, csak éppen belül: lehetőség arra, hogy átrendezzük a legmélyebb szinten is gondolatainkat, hiedelmeinket és elveinket. Az SVT ugyan nem csodaszer és nem varázslat, hatásai mégis kifejezetten a hétköznapi életet könnyítik meg.- Kiváló útravalót adhat az SVT mindenfajta döntési helyzetben, fejtörést okozó dilemmáknál, amikor értelem és érzelem összevész; visszatérő problémáknál, az élet egy-egy területén való elakadásoknál, furcsa pszichoszomatikus tüneteknél. Mindemellett bárkinek szüksége lehet egy lelki nagytakarításra, vagy találkozásra a Belső Vezetőjével!!!

Ezt alkalmazhatjuk másnál - és legfőképpen saját magunknak, így segítve magunkon. Ehhez kis tanulás és gyakorlás szükséges. Erről szól az alap és haladó SVT tanfolyam.Havonta indulnak a képzések .


Vedd kezedbe a Sorsodat! Szabadulj meg a téged akadályozó belső korlátaidtól!

Czakó Éva - 2016 május 04.
 

 

május 04

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
május 04

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting