Sikertörténet az svt technikát alkalmazva

Általános - Egy svt technikával dolgozó tanítványom sikertörténete . Csodás  "AHA" élmény!

 

Elszeretnék mesélni egy esetet. Apun dolgoztam amiatt, hogy az elmúlt 1 hónapban 2 defektje is volt , hogy  mi ennek az oka. Egyből a testetlen az aurában, amit mutatott okként. Férfi barát jött ki, gondolkodtunk majd a régi szomszédunk ,Laci bácsi neve ugrott be.  És igen választ kaptunk, (ő már kb 10 éve hagyta el a földi világot, azóta nem is hallottunk a hozzátartozókról sem és 2 hete a semmiből meglátogatta Laci bácsi öccse Aput, hogy van itt egy ital, amit mikor meglátta a házban, úgy érezte el kell hoznia Apunak, mert Laci  bácsi neki szánná).

 A defektek azért történtek, hogy felhívja a figyelmet, hogy segítsünk neki „átmenni”. Megtettük, ez 1 hete volt kb. Ma éjjel azt álmodtam, hogy meglátogatott Laci bácsi és kaptam egy gyönyörű virágcsokrot és azt mondta, köszönöm! Álomban nem értettem, de ahogy megébredtem döbbentem rá, hogy miért.

Minden alkalommal ledöbbenek és újra megértem, mennyire működik és milyen sokat segíthetünk az Svt-vel.

(Tüske-Ilyés Krisztina)

Czakó Éva - 2023 január 26.
 

 

január 26

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
január 26

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting