Mitől vagy szexi egy férfi szemében?

Írásaim - Nem a póthaj, a műszempilla, és nem a csípőrisza. Nem a tükör előtt begyakorolt, nyuszilányos, low life filmekből ellesett műpoénok, nem a...

Nem a póthaj, a műszempilla, és nem a csípőrisza. Nem a tükör előtt begyakorolt, nyuszilányos, low life filmekből ellesett műpoénok, nem a kacsaszáj nem a légbepuszi, és nem csuklóra akasztott dizájner imitáció. Nem a provokatív tekintet, az arroganciába hajló túlerotizált magabiztosság, és nem a 90-60-90 mágikus számrendszere.

A szépség csupán esztétikai élmény, ami odavonzza a tekintetet, ami igazán rabul ejti a férfiszívet, az a személyiség. Egy szexi nőnek talán nincsenek is tökéletes idomai, és nem is szabályos szépség, mégis természetes önbizalommal tudja viselni nőiességét. Fontos titkot őriz, tudja az összetevőit a karizma, a játékos báj, a humor, az intelligencia, és az érzéki kisugárzás elixírjének.

Az igazán szexi nőnek a belülről fakadó szépség, a kisugárzás a fegyvere. Egy káprázatos, lélegzetelállító magassarkú fabatkát sem ér, ha nem tudunk benne vonulni. Ha nem tudunk leplezetlen, már-már zavarba ejtő, irigylésre méltó, ösztönösen ártatlan erotikát, és valódi, magával ragadó nőies kisugárzást közvetíteni. Ha lehajtott fejjel, görbe gerinccel, csonka önbizalommal és sérült önértékeléssel lopakodunk az lelombozó. Mi tesz szexissé egy férfi szemében? A szenvedély szexi. Mindegy mi iránt érezzük, legyen az munka, sport, hobbi, zene, főzés, vagy művészeti ág. Egy szexi nő intenzíven fogadja be az impulzusokat, és éli meg mindezt. A szexi nő az ágyban is szenvedélyes, ez az abszolút tökéletesség.

A kedvesség szexi. A szexi nő nem magabiztossága nem hajlik arroganciába, nem okoskodó, nem fennhéjazó. Nem beszél folyton magas lóról, nem bizonygatja az igazát, nem szól be, és becsmérlő szavakkal nem alázza a férfiegót. Tiszteli a férfit. A férfinak pedig, nem is kérdés, hogy először tiszteletreméltóvá kell válni, hogy a nő igazán férfiként tekinthessen rá. A tisztelet nem jelent hajbókolást, és feltétlen együttgondolkodást, számára a tisztelet egyenlő a szeretettel, az egyik legszebb ösztönös érzés, nem kényszerűség. Nem dirigál, nem parancsolgat, és nem bedurcázással, vagy hisztivel éri el, amit akar. Nem szenved hercegnőszindrómában, nem játszik csendkirálylányt, nem alkalmaz shit teszteket, nem pattogtatja a „Mi bajod? Semmi" típusú párbeszédeket.

Az elegancia szexi. A szexi nő ápolt, tud öltözködni, de nem státuszhajhász, nem a divat sznob rabszolganője, a mérleg nyelve a stílus felé billen a divattal szemben. A kényelmi szempontokon túl nőies darabok is tündökölnek gardróbjában: libbenő szoknya, virágmintás ruha, magas sarkú cipellők, combfix, szexi hálóing, és egyéb feminin oldalt hangsúlyozó figyelemfelkeltő darabok. Az igényesség nem pénz kérdése, nem az a cél, hogy észrevegyenek, hanem hogy emlékezzenek rád. A szexi nő teste és szelleme nincs műanyagból, lénye eredeti, nyílt, és őszinte.

Az intelligencia szexi. A férfi szereti, ha valakit az agyával is kíván. Ha egy nő eszes, olvasott, és valamit szenvedéllyel magyaráz az izgató, és figyelemfelkeltő egyben.

A függetlenség szexi. A független nő önellátó, nem keres cukorpapát, szponzort, bőkezű támogatót. A függetlenség nemcsak anyagiakra vonatkozik, hanem gondolati szabadságra is, ez az igazi szexepil. Nem sajátít ki, nem telepszik a férfira, nem fojtja meg jelenlétével, és folytonos féltékeny ellenőrizgetésekkel. A férfi szereti megőrizni saját territóriumát a kapcsolaton belül is, és mindkét félnek szüksége van szeparált élményekre, és más emberek társaságára is, hogy aztán feltöltődve térhessenek haza egymáshoz. Egy szexi nő is lehet féltékeny, de ezt tudja kezelni, nem engedi, hogy a szívét vasmarokkal szorítsa össze az érzés.

Az ambíció szexi. Nincs szexibb egy nőnél, aki tudja, mit akar. Akinek nem csupán folyton befuccsoló vágyálmai, hanem valódi tervei, céljai vannak. Vigyázat! A munkamániás, túlságosan célorientált karrierkirálynő lelombozó, bár intelligenciája lenyűgöző, és minden férfi nagyra értékeli maximalizmusát, mégsem ideális partner. Miért? Mert nem akarnak a második helyre szorulni, és nem akarnak olyan nőt, akik mellett eltörpülnek érzelmi igényeik. Egy törtető, buldog nő sosem lehet szexi, főleg ha még folyton hangoztatja is, hogy nem akar függeni egy férfitól. Egy nő, aki teljesen feláldozza függetlenségét a párkapcsolat oltárán inkább elkeserítő. De akinek a munka, és saját karrierje az egyedüli szívszerelme, az ne csodálkozzon, hogy párkapcsolati téren valahogy sosincs szerencséje.

A nőiesség szexi. Nincs bizonyítási vágya az élet férfias területein, nem akar mindenáron dominálni, markáns, maszkulin vonásokat növeszteni. Nem akar férfiasabb lenni a férfinál. A közös döntés lehetőségét is tiszteletben tartja, nem zúzza szét a férfi önértékelését azáltal, hogy megkérdezése nélkül hoz meg kettejüket érintő lényeges kérdésekben döntést. Egy ízig-vérig nő saját életét nőies prioritások alapján vezeti és építi, fontos számára a családalapítás, a fészekrakás, a szeretteiről való gondoskodás.

Forrás: Style Magazin Király Eszter
Kép: Botticelli Vénusz születése

Czakó Éva - 2016 szeptember 11.
 

 

szeptember 11

Ne a félelem miatt légy óvatos, hanem tudatossággal cselekedj

Tanuld meg kezelni az érzelmi állapotodat és a reagálásaidat
bővebben
szeptember 11

Az erős emberek miért vonzzák a nehéz kapcsolatokat?

STYLEMAGAZIN.HU2017.05.30.jelent meg ez a remek cikk VIRÁG KLAUDIAtollából!Nagyon érdekes dolgokról ír, tiszta szívvel ajánlom olvasásra
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting