Miért nem kapod meg, amit nagyon akarsz

Általános - Müller Péter megmondja.

Most akkor működik a vonzás törvénye vagy nem?

 

Sokan teszik fel maguknak a fenti kérdést, mikor már az agykontrollt, és minden egyebet bevetettek, de a vágyott cél csak nem akar megvalósulni. Mit mond erről a hazai spiritualitás egyik nagyágyúja, Müller Péter?

“Figyeld meg: ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg! Csak olyankor, amikor már nem is számítottál rá. Elfelejtjük, azt, amikor a vágy megtermékenyített minket. S egyszer csak – hosszú várandóság után – ott van, amire vágyódtunk! Ez a mágikus megvalósítás titka. A kínai bölcsek azt mondják, hogy a várakozás hosszú időszakát nem türelmetlen körömrágással kell tölteni, hanem vidáman! Enni, inni s örülni az életnek addig is, míg valóra válik a vágyunk. Örömmel, derűvel, s laza lelki tartással, a vágy eleresztésével kell élvezni a várandóságunkat. Majd jön, ha jönnie kell!”

“A túlságos akarással el lehet rontani mindent. Anyám, akinek házassága boldogtalan volt, egész életében vágyott egy harmonikus párkapcsolatra. Keresett, akart, próbálkozott, imádkozott. Mindent megtett. Semmi sem sikerült neki. Végül, amikor már nem akart tovább, „véletlenül” találkozott azzal a férfivel, akivel hátralévő éveit boldogan leélte. 67 éves volt! A mágikus sorsteremtés utolsó fázisa az elengedés. Legyen meg az Isten akarata. Más szóval: az Egész segítsége. A sokfázisú készülődés (gondolat, vágy, remény, koncentráció, akarat, hit, cselekvés) után, vagyis miután mindent megtettél, ami erődből tellett: át kell adni az ügyet a magasabb világnak.”

“Focisták, bunyósok keresztet vetnek a nagy meccs előtt. Miután rátették életüket a győzelemre, az utolsó pillanatban már csak az ihletben bíznak, egy magasabb Akaratban, mert ha még most is vicsorítva akarnak, elrontják az egészet. „Ne akarj, csak játsszál!” kiáltotta az edzőm, a nagy meccseim közben. Látta, hogy görcsös vagyok. A beteljesedést már nem lehet kierőszakolni, csak hagyni kell megtörténni.”

Forrás: LifeLife

 október 22

Czakó ÉVa - 2017 október 23.
 

 

október 23

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
október 23

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting