Mi lenne ha....

Általános - Mi lenne ,ha mernél nagyot Álmodni!


Mi lenne, ha arra ébrednél, hogy az ágyad mellett térdel a férfi, akire vágytál, mert a tündérek hozzád vezették? Mi lenne, ha arra ébrednél, hogy az éjjel szorgos manókezek arany-pénzzel rakták teli az ágyadat? Mi lenne,ha  tökéletes egészségben élnél,kicsattanó erővel, csinos alakkal rendelkeznél és csak élveznéd a lét gyönyörét? Mi lenne ha tele lennél jobbnál jobb ötletekkel és szeretetteli kapcsolatokkal? Mi lenne, ha.... Lehetne ezt a sort végtelenségig folytatni arról, hogy milyen csodás-varázsos történésekkel érkezhet meg életünkbe a jó. És jó is folytatni, mert ez egy mód arra, hogy utat nyissunk a csodáknak. Ugyan a racionális elméd máris bekapcsol és azt mondja, hogy megbolondultál, szép az ábrándozás, de ébredj már fel és nézz szembe a valósággal. Jó mélyen futó program ez bennünk...Ne halgass az egódra!

Ha vágysz arra, hogy ne nagy küzdések árán történjen meg a jó az életedben, akkor érdemes ezekből a programokból kilépni és arra tréningezni az elmédet, hogy MINDEN LEHETSÉGES! Merj nagyot ÁLMODNI!

Czakó Éva - 2017 július 24.
 

 

július 24

Áremelés 2024. Januártól

EMELKEDIK az Alap, Haladó, Áttekintés kurzus ÁRA !
bővebben
július 24

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting