Mi az a SVT?

Általános - Az alapító,Robert Detzler bemutatja

"A Spirituális Választerápia (SVT) rendkívül hatékony módszer, melynek segítségével felfedhetők és ki­törölhetők azok a diszharmóniát okozó programok, amelyek a jelen, az előző, ill. a párhuzamos életek­ből, párhuzamos univerzumokból és jövőbeli életekből származnak. A tisztításnak a legtöbb ember életé­ben általában mély és csodálatos hatása van.
A tisztítási munka nyomán sok fizikai, érzelmi és mentális gyógyulás megy végbe. Ugyanakkor vannak olyan kliensek, akiknek az életében – legalábbis amennyire látható – nincs olyan mértékű pozitív változás, mint másoknál. Mikor megkérdezzük a Szellemet, hogy mi ennek az oka, többnyire kiderül, hogy az adott kliensnek olyan erősen rögzült tudatos szokásai, mintái vannak, amelyeket előbb módosítania kell, hogy a pozitív változásokat és eredményeket meg­élhesse.
A tudatos elméjét és a szokásait az SVT-vel senkinek sem tudjuk megváltoztatni. A tudatos szokások, a negatív gondolkozás és a negatív cselekedetek megváltoztatása mindenkinek a saját felelőssége, de ha ezeket sikerül átalakítani, és ehhez társul az SVT-vel végzett tisztítási munka, a kliens valóban csodákat tapasztalhat meg az életében.

Vannak, akik azt várják, hogy – mintegy meglengetve a varázspálcánkat – mostantól az életükben minden csodálatos lesz. Bárcsak így lenne! Néha valóban így történik, néha viszont nem. Ne feledjük el, hogy ez a bolygó – és a többi is – iskola, és mi döntöttünk úgy, hogy ide inkarnálóduk, hogy tanuljunk. Az életünk maga a lecke, és megesik, hogy a lélek bizony nagyon nehéz megtanulandó leckéket választ magá­nak. Senki se írja elő nekünk, hogy milyen leckéket kell elsajátítanunk, hogy mit kell meg­tapasztalnunk. Ez életről életre a saját döntésünk. Amikor elhatározzuk, hogy folytatjuk a tanulást, ezért újabb inkarnációt vállalunk, elmegyünk a lélekfeljegyzéseinket tartalmazó könyvtárba. Átnézzük a fel­jegyzéseinket, és meg­határozzuk, hogy a tervezett következő életünkben mi mindenen akarunk dolgozni. Terveinknek meg­felelő­en kiválasztjuk a galaxist, a bolygót, a nemzetet, a szüleinket, a testünket és az életutunkat. A legnagyobb gondot az okozza, hogy minderről aztán elfeled­kezünk, és ezért nehéz­sé­gein­kért másokat hibáztatunk, és a körülményeket okoljuk. Nagyon fontos, hogy megértsük, hogy a döntéseinket mi magunk hoztuk, de eljött az idő, hogy most új és jobb elhatározásokra jussunk.
A pozitív, boldog és sikeres életeket sohasem kutatjuk, hisz ezek semmiféle problémát nem okoz­nak. Csak az előző, illetve a jelen élethez kapcsolódó diszharmonikus energiákat kell kitisztítani. Ha ki­tisztítjuk a programokat, a tapasztalathoz tartozó diszharmonikus energiák eltűnnek, és a lélek feljegy­zé­seiben csak a tapasztalat során nyert bölcsesség és a tudás marad. A program magától nem épülhet újjá, egyedül mi magunk tudjuk visszatelepíteni azzal, hogy továbbra is ugyanazokat a negatív mintákat működtetjük negatív gondolataink és érzelmeink, valamint rossz szokásaink által. Így aztán, ha nem jön fel az összes réteg, amiből a program áll, számítani lehet rá, hogy a jövőben lesznek még vele kapcsolat­ban további fel­merülő feladatok. Ha úgy véli, hogy az SVT hatékony módszer, érdemes folytatni a tisztítási munkát.
Célunk minden életben a tanulás és a tapasztalatszerzés, hogy a bölcsességben gyarapodó lélek egyre tudatosabbá váljon, és egyre tökéletesebben tükrözze azt a Fényt, amely Jézus szerint vagyunk. Miután a kliens programjai ki lettek tisztítva, általában kiderül, hogy többé nem szükséges inkarnálódnia, mert befejezte a tanulási folyamatát, és szert tett mindarra a bölcsességre, amely a spirituális birodal­makban való munkához szükséges. Úgy tűnik, hogy ha a kliens programjai, amelyeken dolgoztunk, nem tisztultak ki teljesen, a lélek­nek szüksége lehet újabb inkarnációkra. Az SVT-vel azokat a programokat tisztítjuk, amelyek a további inkarnációkat szükségessé tennék. Így, ha a kliens tudatosan nem is érzékeli a tisztítás jótékony hatását, az akkor is ott van: a befejezetlen leckék miatt nem kell újra ide születnünk.
Egy biztos: a SZELLEM nem ítélkezik, és nem büntet. Amikor a fizikai testet elhagy­juk, nem jutunk pokolra, mert ilyen hely nincs. A szellemnek, a mennyeknek egyszerűen csak sok szintje van. A pokol voltaképpen nem más, mint a fizikai életünkben átélt mentális, érzel­mi és fizikai nehézségek, fela­datok összessége. Ha a fizikai síkot elhagyjuk, és visszatérünk a Szellembe, akkor nem fogunk ölbe tett kézzel üldögélni, hanem új univerzumok, galaxisok, bolygók tervezésében, teremtésében és kormány­zásában veszünk részt! És ez csodálatos!


A SVT módszertana folyamatosan fejlődik, ismereteink egyre bővülnek, így klienseink számára a tisztítási munka is egyre teljesebbé, egyre hatékonyabbá válik. Az elmúlt 21 évben a SZELLEM folyama­tosan új információkat közölt, amelyek által maga a rendszer vált teljesebbé és hatékonyabbá. Munkánkat azzal segítheti, ha igyekszik megtartani és el­mélyíteni a pozitív gondolkozást, a pozitív érzelmek meg­élését, és a pozitív beszédmódot. Máté evangéliumában ezt olvassuk: „Mert a te beszédidből ismertetel igaznak, és a te beszédidből ismertetel hamisnak” (Mt 12, 37). A mi dolgunk, hogy kitisztítsuk a lélek fel­jegyzéseit, az öné, hogy a megtartsa lehető legpozitívabb tudatállapotot. Mindannyian spirituális létezők vagyunk, akik fizikai testet öltve tanulunk és tapasztalunk. Jézus azt mondta, hogy mi vagyunk a világ világossága, és hogy ragyogjuk be fényünkkel a világot!
A Szeretet Fénye ragyogja be életünk minden napját!"

Czakó Éva - 2017 szeptember 19.
 

 

szeptember 19

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
szeptember 19

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting